Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΦτıάχνει κοpμi: Αποθέωσαν την Δανάη Μπάρκα για τις τpομερές ικανότnτες της στο...

Φτıάχνει κοpμi: Αποθέωσαν την Δανάη Μπάρκα για τις τpομερές ικανότnτες της στο γuμναστήριο

Η Δανάη Μπάρκα είναι από τα πιο αγαπητά τηλεοπτικά πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση, η οποία ωστόσο από την άλλη έχει δεχτεί και πολλά απαράδεκτα σχόλια

. Αφορμή είναι το γεγονός πως δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό και όχι μόνο, παρά τα παραπανίσια κιλά. Με αυτό τον τρόπο η ίδια, θέλει να δίνει δύναμη στις γυναίκες και να περάσει το μήνυμα πως τα παραπάνω κιλά δεν πρέπει να μας κρατάνε πίσω από το να ζούμε όπως εμείς θέλουμε.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ίδια στο TikTok:

@danaibarka__

Θεέ μου τι ζώ ;! Μήπως να έρχεστε εκει να τα λέμε να περνάει η ώρα;;😇😂✌️ —-(πίστευες οτι θα δείς τετοιο βιντεο σ’αυτον τον λογαριασμο;;;; ΟΥΤΕ ΕΓΩ 😂) #gym #gymtok #gymmotivation #routine #workout #today #fyp #foryou #fypシ #foryoupage #funny #fypシ゚viral #fy #friday #pamedanai #viral #viralvideo #viraltiktok #workoutroutine #workoutmotivation #workoutchallenge #groundzerofitness

♬ πρωτότυπος ήχος – Danai Barka 🌻

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

stigmiotypo othonis 2023 11 12 16.52.22

stigmiotypo othonis 2023 11 12 16.52.14

stigmiotypo othonis 2023 11 12 16.52.18

stigmiotypo othonis 2023 11 12 16.58.33 stigmiotypo othonis 2023 11 12 16.58.43

Το βίντεο που δημοσίευσε και τα σχόλια που δέχτηκε η Μπάρκα

Πριν μερικές ώρες στο προφίλ που διατηρεί στο Tik Tok, δημοσίευσε ένα βίντεο από την γυμναστική που έκανε με τον προσωπικό της γυμναστή.

«Θεέ μου τι ζώ ;! Μήπως να έρχεστε εκει να τα λέμε να περνάει η ώρα;; (πίστευες οτι θα δείς τετοιο βιντεο σ’αυτον τον λογαριασμο;;;; ΟΥΤΕ ΕΓΩ)», έγραψε στην ανάρτηση της, ενώ στο βίντεο εκτός της γυμναστικής που έκανε, έψαχνε και τρόπους να… ξεφύγει.

Πολλοί λοιπόν στα σχόλια την αποθέωσαν, ωστόσο υπήρχαν και εκείνοι που μίλησαν αρνητικά, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια του MEGA, να σβήνει τα σχόλια.

Όταν κάποιοι κατάλαβαν ότι τα κακεντρεχεί σχόλια διαγράφονται, τους απάντησε «Ντροπή σε μένα που δεν θέλω ψεύτικους λογαριασμούς να βρίζουν κάτω από το ΔΙΚΟ ΜΟΥ προφίλ; Μάλλον μπερδεύεστε. Άλλο ένα σχόλιο με ευγένεια κι επιχειρήματα, που διαφωνεί σε κάτι κι άλλο ψεύτικοι λογαριασμοί που δεν έχουν τι να κάνουν και βρίζουν».

Τα αρνητικά σχόλια:

stigmiotypo othonis 2023 11 12 16.58.02

Τα πιο σημαντικά