Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΦθηνότερα γιαούρτια και γάλατα στα ράφια, ποιες γαλακτοβιομηχανίες ρίχνουν τις τιμές

Φθηνότερα γιαούρτια και γάλατα στα ράφια, ποιες γαλακτοβιομηχανίες ρίχνουν τις τιμές

Μειώσεις τιμών σε γιαούρτια και γάλα από δύο μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες. Όλυμπος και Κρι Κρι με νέες μειωμένες τιμές από τον Απρίλιο.

Μετά από 17 μήνες συνεχόμενων ανατιμήσεων, η θεσσαλική γαλακτοβιομηχανία «Όλυμπος», προχωρά σε μειώσεις τιμών στα προϊόντα της, οι οποίες βασίζονται στη μείωση του ενεργειακού κόστους, (φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα) καθώς και στην αποκλιμάκωση των τιμών του αγελαδινού γάλακτος.

Η εταιρεία της Λάρισας ξεκινάει τις μειώσεις τιμών στην κατηγορία των γιαουρτιών, τον μήνα Απρίλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν μειώσεις τιμών και σε άλλες κατηγορίες των προϊόντων της.

Στο «παιχνίδι» μπαίνει δυναμικά και η ΚΡΙ – ΚΡΙ

Και η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι προχωρά σε ενέργειες που στόχο έχουν την ενίσχυση των καταναλωτών και των εργαζομένων της και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η μείωση στις τιμές των γαλακτοκομικών προϊόντων της υπολογίζεται να ξεπεράσει τα €3.000.000 συνολικής αξίας, και θα πραγματοποιηθεί με έντονες προωθητικές ενέργειες που θα διαρκέσουν ολόκληρο το 2023.

Επιπλέον, από τις 10 Απριλίου θα υπάρξει μείωση της τιμής των συσκευασιών φρέσκου αγελαδινού γάλακτος και του παραδοσιακού αγελαδινού γιαουρτιού κατά 10%.

Η εταιρεία απασχολεί σήμερα 550 εργαζόμενους ενώ το 2022 πραγματοποιήθηκαν 100 νέες προσλήψεις.

Τα πιο σημαντικά