Φροντιστής πάντα: Ένα ιδιαίτερο επάγγελμα που όσο κι αν φαίνεται περίεργο, υπάρχει!

4 Ιουλίου, 2015 6:50 ΜΜ
More videos

Λένε πως δεν μπορείς να αγαπάς το επάγγελμά σου 100%, όμως μετά από τις εικόνες που θα δείτε παρακάτω ίσως αλλάξετε γνώμη.

Το Κέντρο Εκτροφής “Giant Panda” στη Τσενγκντού της Κίνας, κάνει ένα και μόνο πράγμα: Είναι υπεύθυνο για τη φροντίδα των πάντα όσο δεν είναι κανείς άλλος στον κόσμο! Κι έτσι οι φροντιστές των πάντα, αποτελούν την εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα, και αγαπούν 100% τη δουλειά τους.

980x

Το κέντρο βρίσκεται πιθανόν στο πιο κατάλληλο μέρος που μπορεί κανείς να φανταστεί, μιας και τα πάντα έχουν ενδημήσει στη Τσενγκντού εδώ και πάνω από 4000 χρόνια.

980x-2

Ιδρύθηκε το 1987 με μοναδικό στόχο την αύξηση του πληθυσμού των πάντα.

980x-3

Στις εγκαταστάσεις χρησιμοποιείτε ένας συνδυασμός φυσικών και τεχνιτών μεθόδων γονιμοποίησης για την αναπαραγωγή τους. Τα ασπρόμαυρα αρκουδάκια γίνονται πολύ ντροπαλά όταν έρχεται η ώρα της αναπαραγωγής και για το λόγο αυτό η δεύτερη μέθοδος χρησιμοποιείται περισσότερο.

980x-4

Οι χαριτωμένοι ύπνοι είναι σίγουρα μέρος της καθημερινότητας του κέντρου.

980x-5

Οι φροντιστές λαμβάνουν τις επιθυμίες των πάντα πολύ σοβαρά.

980x-6

«Βρουυυυυυυμμμμμ!!!»

980x-8

Η χαρά που παίρνεις όταν καταλαβαίνεις πως είναι πάντα η σειρά σου για να καβαλήσεις το αλογάκι, μιας και είσαι μόνος σου στο πάρκο!

980x-7

Ώρα για μαμ!

980x-9

panda-daycare-nursery-chengdu-research-base-breeding-1 panda-daycare-nursery-chengdu-research-base-breeding-6 panda-daycare-nursery-chengdu-research-base-breeding-7 panda-daycare-nursery-chengdu-research-base-breeding-9

panda-daycare-nursery-chengdu-research-base-breeding-12 panda-daycare-nursery-chengdu-research-base-breeding-13 panda-daycare-nursery-chengdu-research-base-breeding-15

panda-daycare-nursery-chengdu-research-base-breeding-17 panda-daycare-nursery-chengdu-research-base-breeding-18 panda-daycare-nursery-chengdu-research-base-breeding-19 panda-daycare-nursery-chengdu-research-base-breeding-20 panda-daycare-nursery-chengdu-research-base-breeding-21 panda-daycare-nursery-chengdu-research-base-breeding-22 panda-daycare-nursery-chengdu-research-base-breeding-23
Τελικά αν μπορεί να υπάρξει η τέλεια δουλειά, ίσως και να είναι αυτή!

Ακολουθήστε μας στο facebook: