Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
διεθνήΦρίκη στην Κένυα: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 2χρονη κόρη της με νανουρίσματα

Φρίκη στην Κένυα: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 2χρονη κόρη της με νανουρίσματα

Φρικτό θάνατο από τα χέρια της ίδιας της 24χρονης μητέρας του βρήκε ένα κορίτσι δύο ετών στην Κένυα.

Η 24χρονη Ολίβια Ναζέριαν δεν αρκέστηκε, μάλιστα, στον φόνο αλλά στη συνέχεια διαμέλισε το άψυχο κορμί της κόρης της με αυτόπτες μάρτυρες να λένε ότι την είδαν να τρώει το συκώτι του μικρού παιδιού.

H δολοφονία που έχει σοκάρει την Κένυα έγινε στις 23 Απριλίου όταν γείτονες άκουσαν τις κραυγές της μικρής Γκλόρι πιστεύοντας αρχικά οτι στο σπίτι είχαν μπει διαρρήκτες.

Όταν, όμως, έφτασαν στο σπίτι είδαν την 24χρονη γυμνή να μαχαιρώνει την κόρη της τραγουδώντας, παράλληλα, παιδικά νανουρίσματα.

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία ενώ ορισμένοι εκ των γειτόνων προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα. Όταν, όμως, τα κατάφεραν ήταν ήδη αργά για την 2χρονη.

Γείτονας που μίλησε στην κενυατική εφημερίδα The Standard είπε ότι άκουσε την 24χρονη παιδοκτόνο να λέει «δεν θα κλάψεις ξανά μωρό μου. Θα κοιμηθείς για πάντα. Σε αγαπώ, κόρη μου».

Η 24χρονη που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο στις 8 Μαΐου.

Εισαγγελικές πηγές δήλωσαν ότι αυτό που θα εξεταστεί είναι αν η 24χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα καθώς, όπως σημείωναν, «είναι ανεξήγητο αυτό που έκανε στο παιδί της».

Τα πιο σημαντικά