Φρίκη στα Πετράλωνα: Την φώναξε να του καθαρίσει και την βίαζε από το πρωί

19 Ιουνίου, 2021 11:42 ΜΜ
More videos


Το «τέρας» φώναξε τη γυναίκα για να του καθαρίσει το σπίτι, αλλά πέρασε μια σκέτη κόλαση. Την ξυλοκόπησε και τη βίαζε από το πρωί. Πληροφορίες για δύο άτομα. Το σπίτι όπου φέρεται να δούλευε η 50χρονη, στη συμβολή των οδών Κειριάδων και Συμμαχιδών. 

Δεν έχουν τελειωμό οι φρικαλεότητες και οι κτηνωδίες σε αυτή τη χώρα με μία γυναίκα να βιάζεται κατ΄επανάληψη και να ξυλοκοπείται. Η αστυνομία είχε αποκλείσει την οικία ενός άντρα στα Κάτω Πετράλωνα και περίμενε το ένταλμα για να τον συλλάβει, ύστερα από καταγγελία μιας 50χρονης γυναίκας, η οποία κατάφερε να του ξεφύγει και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Το «τέρας» φώναξε τη γυναίκα για να του καθαρίσει το σπίτι, αλλά πέρασε μια σκέτη κόλαση. Την ξυλοκόπησε και τη βίαζε από το πρωί. Όταν η άτυχη γυναίκα κατάφερε να του ξεφύγει, έκανε την καταγγελία και στη συνέχεια είχε ανάγκη από νοσοκομειακή περίθαλψη.

Κόσμος, συγκεντρώθηκε άμεσα στο σημείο για διαμαρτυρία και να προγκίξει το τέρας.

Μόλις η αστυνομία έβγαλε το ένταλμα τα ΕΚΑΜ έκαναν έφοδο στην πολυκατοικία και το διαμέρισμα του τέρατος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως δεν βρισκόταν ο βιαστής στο σπίτι και έχει ξεκινήσει ένα ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπισμό του, ενώ γίνεται λόγος και για δεύτερο άτομο.

Νωρίτερα, οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει το σπίτι του στην οδό Συμμαχιδων 11 και περίμεναν ένταλμα του εισαγγελέα για να τον συλλάβουν.

Την ίδια ώρα, ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου κάλεσε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή. Περισσότεροι από 100 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο σημείο και φώναζαν συνθήματα όπως «καμία γυναίκα μόνη».

1

2

3

Ακολουθήστε μας στο facebook: