Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΦρίκη: Έβαλε τέλος στη ζωή του γιου της και τον έφαγε γιατί...

Φρίκη: Έβαλε τέλος στη ζωή του γιου της και τον έφαγε γιατί λέει ότι της έκαναν μάγια

Η 29χρονη Αιγύπτια αρχικά είχε υποστηρίξει ότι διέπραξε το έγκλημα για να μην πάρει το παιδί ο σύζυγός της – Σκότωσε το παιδί της, το τεμάχισε και μαγείρεψε μέλη του σώματός του πριν τα φάει

Ένα φρικιαστικό έγκλημα αναβιώνει στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγ, στην Αίγυπτο όπου στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκεται μία 29χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τον 5χρονο γιο της και στη συνέχεια μαγείρεψε και έφαγε μέλη του σώματός του.

Αρχικά, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα προκειμένου να μην της πάρει το παιδί ο σύζυγός της.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, υποστήριξε ότι της έκαναν μάγια, που την ώθησαν να διαπράξει το έγκλημα. Η ίδια, όπως είπε, προχώρησε στην πράξη της για να σπάσει το ξόρκι.

Το φρικιαστικό έγκλημα

Η γυναίκα, με βάση το κατηγορητήριο, φέρεται ότι σκότωσε το παιδί της όταν το χτύπησε τρεις φορές στο κεφάλι. Αφού τεμάχισε το σώμα του στο μπάνιο, φέρεται να μαγείρεψε το κεφάλι του και άλλα μέλη του και στη συνέχεια τα έφαγε.

Αμέσως μετά, μάζεψε τα μέλη του σώματος που είχαν απομείνει και τα έκρυψε σε κουβά. Όμως, τα ανακάλυψε τυχαία ο θείος του παιδιού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γυναίκα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγμε την κατηγορία ότι σκότωσε εκ προθέσεως τον γιο της, Saad MS. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ειδικοί έκριναν ότι η κατηγορουμένη δεν φέρει σημάδια ψυχικής ασθένειας.

Τα πιο σημαντικά