Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
διεθνήΦρiκη: Αγνοούμενη επί 10 χρόνια βρέθηκε τσιμεντωμένη μέσα σε τοίχο

Φρiκη: Αγνοούμενη επί 10 χρόνια βρέθηκε τσιμεντωμένη μέσα σε τοίχο

Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα τα λείψανα της οποίας βρέθηκαν πέρυσι μέσα σε έναν τσιμεντένιο τοίχο, όπως υποστηρίζει η αστυνομία της Αυστραλίας, εκτιμώντας πως η δολοφονία έγινε πριν από περισσότερο από μια δεκαετία.

Η Τάνια Λι Γκλόβερ, γεννημένη το 1971, είχε προβλήματα όρασης και ακοής και ήταν περίπου 38 ετών τη στιγμή του θανάτου της, όπως ανέφερε η αστυνομία του Κουίνσλαντ σε δήλωσή της την Πέμπτη. Φαίνεται πως η Γκλόβερ ήταν μία «βαθιά απομονωμένη γυναίκα» για την οποία υπάρχουν ελάχιστα στοιχεία καθώς δεν είχε δηλωθεί καν η εξαφάνισή της.

tania

Ο θάνατος της έγινε γνωστός όταν καθαρίστριες βρήκαν τον περασμένο Δεκέμβριο τα λείψανα της πίσω από έναν τσιμεντένιο τοίχο στο υπόγειο ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Alderley στα προάστια του Brisbane.

Χρειάστηκαν οκτώ μήνες για να επιβεβαιώσουν οι αρχές την ταυτότητα της Γκλόβερ χρησιμοποιώντας το DNA και τις βάσεις δεδομένων, δήλωσε ο επιθεωρητής Andrew Massingham στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι ο θάνατός της αντιμετωπίζεται ως ανθρωποκτονία, και για αυτό γίνεται έρευνα.

«Οι πληροφορίες λένε ότι ήταν πολύ κλειστή στον εαυτό της, είχε έναν πολύ ήσυχο και συγκρατημένο τρόπο ζωής και δεν ήταν ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», δήλωσε ο Massingham.

Η αστυνομία επικοινώνησε με τους γονείς της και δήλωσαν πως είχαν χάσει επαφές μαζί της λίγο καιρό πριν την εξαφάνισή της ενώ πίστευαν ότι είχε μετακομίσει κάπου αλλού στη χώρα.

Οι αρχές, όπως μεταδίδει το CNN, κάνουν έκκληση σε όποιον την γνώριζε ή είχε οποιαδήποτε επαφή μαζί της από το 2006 μέχρι το 2010 που έμενε στην συγκεκριμένη περιοχή να επικοινωνήσει μαζί τους.

Τα πιο σημαντικά