Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
διεθνήΦpίκη: Μωpό ενός έτους κατασπαράχθnκε μέχρι θaνάτου από 3 σκuλιά στο σπίτι...

Φpίκη: Μωpό ενός έτους κατασπαράχθnκε μέχρι θaνάτου από 3 σκuλιά στο σπίτι του

Τέξας: Μωρό ενός έτους κατασπαράχθηκε μέχρι θανάτου από 3 σκυλιά στο σπίτι του – Η νταντά του προσπάθησε να το σώσει αλλά δεν τα κατάφερε

Ένα μικρό παιδί βρήκε τραγικό θάνατο μετά από επίθεση που δέχθηκε από τρία σκυλιά στο Τέξας.

Το ενός έτους αγόρι, πέθανε από τα σοβαρά τραύματα που υπέστη κατά την επίθεση στο Duncanville το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου, ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Duncanville σε δελτίο Τύπου.

fa99ab38 4377 4bc5 829d

«Προσπάθησε…»

Το περιστατικό συνέβη ενώ το νήπιο βρισκόταν υπό την επίβλεψη νταντάς και τα σκυλιά μπήκαν στο κτήμα παρά το γεγονός ότι ήταν περιορισμένα έξω, δήλωσε ο προσωρινός αρχηγός της αστυνομίας του Ντάνκανβιλ Μάθιου Στόγκνερ σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα, σύμφωνα με το people.

germanikos poimenikos ratsa 1280x720 1

Τα σκυλιά ήταν ράτσας γερμανικά ποιμενικά, βάρους περίπου 80 κιλών, όπως είπε ο Στόγκνερ στη συνέντευξη Τύπου. «Τα σκυλιά ήταν έξω, με κάποιο τρόπο κατάφεραν να επιστρέψουν στο εσωτερικό του σπιτιού όπου έλαβε χώρα το περιστατικό», είπε.

Άλλα τρία παιδιά πιστεύεται ότι βρίσκονταν επίσης στο σπίτι τη στιγμή της επίθεσης, τα οποία έμειναν «σώα», καθώς και ένας ενήλικας.

Ο Στόγκνερ δήλωσε ότι η γυναίκα που πρόσεχε το μωρό «προσπάθησε να τραβήξει τα σκυλιά από το βρέφος ανεπιτυχώς μέχρι να φτάσουν εκεί οι αστυνομικοί, οπότε και υπέστη και αυτή κάποια τραύματα».

«Οι καρδιές μας συμπαραστέκονται στην οικογένεια», δήλωσε εν κατακλείδι ο Στόγκνερ μετά την επίθεση. «Πρόκειται σίγουρα για μια τραγωδία», είπε.

Τα πιο σημαντικά