Φουστάνος: «Αφού μεγαλώνει η κόρη μου, είναι λογικό κάποιες σχέσεις μου να είναι συνομήλικες»

24 Ιανουαρίου, 2022 11:26 ΜΜ
More videos

Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εισβολή που δέχτηκε πριν χρόνια στο σπίτι του, αλλά και στο γεγονός ότι πολλές σχέσεις του είναι συνομίληκες με την κόρη του. Ακόμα ο γνωστός πλαστικός χειρουργός τόνισε ότι δεν θέλει ο εγγονός του να τον φωνάζει παππού.

Για την επίθεση στο σπίτι του

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός δήλωσε: “Με ακινητοποίησαν, με έδεσαν, με φίμωσαν, έκαναν αυτά που ήταν να κάνουν και έφυγαν. Εγώ είχα την ψυχραιμία και το διαχειρίστηκα αλλά φοβήθηκα μη συμβεί κάτι και φοβηθούν οι ληστές και με πυροβολήσουν πάνω στον πανικό τους. Όταν έρχεται κάποιος και σου βάζει ένα πιστόλι στον κρόταφο, αναρωτιέσαι αν θα την τραβήξει την σκανδάλη”.

Κάποιες σχέσεις μου είναι συνομίληκες με την κόρη μου

Αναφορικά με τη σχέση του με τις κόρες του, ο Ανδρέας Φουστάνος ανέφερε πως δεν είναι φίλοι και δεν του λένε εκείνες τα πάντα, αλλά εκείνος τους λέει τα πάντα για τη δική του ζωή. Ακόμα τόνισε ότι δεν του αρέσει το εγγόνι του να τον λέει “παππού” επειδή η λέξη παππούς στην Ελλάδα είναι υποτιμητική. “Λέμε, κάνε στην άκρη παππού, ή πώς οδηγείς έτσι παππού” τόνισε αποκαλύπτοντας ότι ο εγγονός του τον λέει Ανδρέα.

Ανδρέας Φουστάνος: Αφού μεγαλώνει η κόρη μου, είναι λογικό κάποιες σχέσεις μου να είναι συνομήλικες

Τέλος, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε για τις σχέσεις που έχει κάνει με γυναίκες μικρότερης ηλικίας, σημειώνοντας ότι δεν μετανιώνει για τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή του: “Αφού μεγαλώνει η κόρη μου, είναι λογικό κάποιες σχέσεις μου να είναι συνομήλικες. Θέλω να κάνω παρέα με νεότερους ανθρώπους. Οι συνομήλικοί μου μού μεταφέρουν τα προβλήματά τους και δεν θέλω”.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Ανδρέα Φουστάνου: