Φουρθιώτης: «Ο Καραγκούνης ζήτησε 3,000 ευρώ και τώρα κάνει πως δεν ξέρει την υπόθεση!»

4 Απριλίου, 2021 9:35 ΜΜ
More videos

Τον απίστευτο ισχυρισμό τον προβάλλουμε επειδή στην εκπομπή που έγινε υπάρχει και εκπρόσωπος, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αλλά χθες υπήρχε και ζωντανή συμμετοχή μέσω τηλεφώνου του ίδιου του κυρίου Καραγκούνη.

Πριν από λίγο και στην εκπομπή του ο Μένιος Φουρθιώτης εξοργισμένος κατά του βουλευτή της ΝΔ κ. Κώστα Καραγκούνη, προέβη σε έναν ισχυρισμό που προκαλεί ερωτηματικά.
Ο παρουσιαστής ισχυρίστηκε πως ο βουλευτής και τέως Υφυπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε 3000 € για να εκπροσωπήσει τον ίδιο και δημοσιογράφο του καναλιού του οποίου του έκαψαν το αυτοκίνητο έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, ο Κώστας Καραγκούνης ενώ γνώριζε και αμείφθηκε (;) για την συγκεκριμένη υπόθεση, «τώρα παριστάνει πως δεν γνωρίζει»! Μάλιστα ο δημοσιογράφος του καναλιού Γιώργος Σφακιανάκης (Το οποίο το αυτοκίνητο κάηκε) παρενέβη στην εκπομπή και δήλωσε ότι ο Κώστας Καραγκούνης μέσα στο γραφείο του του ζήτησε 3000 € για να αναλάβει την υποθέση, Δεν έγινε πάντως σαφές εάν ο βουλευτής εισέπραξε τα λεφτά από όσα είπε ο κύριος Σφακιανάκης.

Ο ισχυρισμός έγινε παρουσία του βουλευτή Αμανατίδη της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος δεν παρενέβη!

Την ίδια στιγμή η εφημερίδα του κυρίου Φουρθιώτη συνεχίζει να προβάλλεται από την κρατική τηλεόραση.

Ακολουθήστε μας στο facebook: