«Φοβάμαι πως θα βγω αληθινός και θα αποφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου»

6 Φεβρουαρίου, 20233:22 ΜΜ

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας παραχώρησε πριν λίγους μήνες συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Δευτέρας.

Μέσα σε όλα, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε με τόλμη στη Ρούλα Πισπιρίγκου και την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Ειδικότερα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ξανάκανα μια εκπομπή έρευνας αλλά νομίζω ότι το κάνει τόσο καλά η Αγγελική Νικολούλη που θα έπρεπε να κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια για να την ξεπεράσω. Χειρίζεται όλα αυτά που κάνει με μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία καλά».

«Εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι η δολοφόνος του παιδιού της ή των παιδιών της, πραγματικά θα ήθελα να την ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό. Γιατί ήθελε να φέρει κοντά, όπως λένε, τον άντρα της; Γιατί έχει ένα ψυχολογικό πρόβλημα που την οδήγησε εκεί; Πιστεύω κάτι και φοβάμαι ότι θα επιβεβαιωθώ για αυτή την υπόθεση».

«Δεν θα βρεθούν τα στοιχεία αυτά που θα μπορεί η γυναίκα αυτή να δικαστεί! Είναι ένα από τα πιο σκοτεινά εγκλήματα. Από ό,τι μαθαίνω δεν υπάρχουν, ούτε καν στην Αστυνομία, συγκεκριμένα στοιχεία αυτή τη στιγμή» συμπλήρωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News