Φωτογράφος βγάζει ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα bullying για να περάσει ένα μήνυμα

8 Νοεμβρίου, 2017 4:27 ΜΜ
More videos

Παρόλο που η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα, υπάρχουν μερικά πρότυπα που κυνηγούν πολλοί άνθρωποι. Χαρακτηριστικά προσώπου, τύποι σώματος, χρώματα ματιών / μαλλιών και υφές – υπάρχουν πολλά κομμάτια σε αυτό το παζλ του “πρότυπου ομορφιάς”.

Ο Φρανσέσκ Πλάνες, ένας 22χρονος φωτογράφος από την Ισπανία, ανέλαβε να ενθαρρύνει την διαφορετικότητα. Ξεκίνησε μια σειρά φωτογραφιών που ονομάζεται “Normal”, στην οποία ο καλλιτέχνης φωτογραφίζει σώματα που συνήθως δεν ταιριάζουν στα πλαίσια της “κανονικής ομορφιάς”. Ο Φρανσέσκ καταγράφει τους ανθρώπους στην πιο ευάλωτη και αγνή εκδοχή τους – γuμνούς.

Η βασική ιδέα πίσω από αυτό το έργο είναι να γιορτάσουμε τα πράγματα που δεν είναι «κανονικά» αλλά είναι όμορφα και μοναδικά.

Ο Γκιλ δέχτηκε bullying για την αλωπεκίαση του

Ο Τζόρντι αφαίρεσε το μάτι του όταν ήταν παιδί λόγω του όγκου που αναπτυσσόταν από πίσω του. Σήμερα χρησιμοποιεί ένα προσθετικό μάτι

Η Άλμπα Παρέχο γεννήθηκε με περισσότερες από 500 ελιές και σκούρο τριχωτό δέρμα σε όλο το σώμα της

“Το πρώην αγόρι μου, μου είπε να μην δείξω την πλάτη μου σε κανέναν γιατί κανείς δεν θέλει να έχει μια παραμορφωμένη κοπέλα”, μοιράστηκε η Άλμπα

Αποκαλούσαν την Τες “χοντρή”

Αυτά τα αγόρια δέχτηκαν bullying για τα τατουάζ τους

[Instagram]

Ακολουθήστε μας στο facebook: