Φωτογράφος βάζει το σκύλο που διέσωσε σε επικές περιπέτειες!

13 Μαΐου, 2015 4:21 ΜΜ
More videos

Η Maddie ο σκύλος, από το γνωστό “Maddie on Things”, ταξιδεύει σε ολόκληρη την Αμερική με τον ιδιοκτήτη της Theron Humphrey και ψάχνει για φίλους. Η Maddie έγινε γνωστή για την ικανότητά της να ισορροπεί πάνω σε πράγματα, αμέσως μετά τη διάσωσή της. Όμως η νέα σειρά “Four by three” έχει να κάνει με τις περιπέτειες της στην Αμερικάνικη επικράτεια.

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται, οι δυο τους θα ταξιδεύουν τον περισσότερο καιρό με μοτοσυκλέτα, και η Maddie θα κάθεται συνέχεια στο πλευρικό κάνιστρο της μοτοσυκλέτας! Ο Humphrey περιγράφει τους στόχους του project του στο προσωπικό του blog: «Στην διαδρομή, θέλω να φωτογραφίσω 25 μοναδικές ιστορίες βασισμένες σε κυρίες που αγαπάνε τις μοτοσυκλέτες», γράφει. «Αυτό το project γίνεται για να περάσουμε καλά… Θα αποφύγουμε τα κοινότυπα και θα πούμε “Γεια” σε κάθε μικρή τελεία του χάρτη.»

Η ιδέα του φαίνεται εκπληκτική! Ας απολαύσουμε μερικά από τα έργα του.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε αν σας αρέσουν οι μοναδικές αυτές φωτογραφίες!

dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-1 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-2 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-3 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-4 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-6 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-7 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-8 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-9 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-10 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-11 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-12 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-13 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-14 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-15 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-16 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-17 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-18 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-19 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-20 dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-21

Ακολουθήστε μας στο facebook: