Φωτογράφος πήγαινε για 5 χρόνια σε οίκους ανοχής για να δει «πως πηγαίνει η δουλειά»

7 Ιανουαρίου, 2018 8:10 ΜΜ
More videos

Το σeξ πουλάει είτε πρόκειται για βιβλία και ταινίες, είτε για οίκους ανοχής. Ένας φωτογράφος το κατάλαβε αυτό από πρώτο χέρι.

Ο Μαρκ Μακ Άντριους πήγε για πρώτη φορά σε έναν οίκο ανοχής στην Νεβάδα το 2005 από όπου τον έδιωξαν όταν ανέφερε σε μια εργαζόμενη ότι επισκεπτόταν τον οίκο ανοχής για εργασιακούς λόγους.

Το 2011, ο φωτογράφος εξέδωσε το βιβλίο του “Το ρόδο της Νεβάδα” στο περιγράφει με λεπτομέρειες τις εμπειρίες του από όλους τους οίκους ανοχής που επισκέφθηκε στις  11 πολιτείες των ΗΠΑ που η ποpνεία είναι νόμιμη.

Ο φωτογράφος Μαρκ Μακ Άντριους επισκέφθηκε όλα τους οίκους ανοχής στην Νεβάδα μέσα σε 5 χρόνια για χάρη του πρότζεκτ του.

Το 2011, ο φωτογράφος εξέδωσε το βιβλίο του “Το ρόδο της Νεβάδα” στο περιγράφει με λεπτομέρειες τις εμπειρίες του από όλους τους οίκους ανοχής που επισκέφθηκε.

Στον οίκο ανοχής Sinful ένα “πάρτι με 2 γυναίκες” κοστίζει 4.000 δολάρια.

Ο φωτογράφος έμεινε πολλές φορές σε δωμάτια μαζί με τις εργαζόμενες στην βιομηχανία του σeξ, οι οποίες φωτογραφήθηκαν γεμάτες αυτοπεποίθηση για το πρότζεκτ του.

Στο βιβλίο του εξηγεί πως ανθεί η βιομηχανία του σeξ στις πολιτείες που η ποpνεία είναι νόμιμη και προσελκύει ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές τάξεις.

Ο φωτογράφος ανέφερε ότι πολλές από τις εργαζόμενες ήταν περήφανες για την δουλειά τους και χαίρονταν να την επιδεικνύουν.

“Οι νόμιμοι οίκοι ανοχής στην Νεβάδα έχουν σχέσεις με τους νομοθέτες της πολιτείας, με ειδικούς υγείας και υπάρχουν κανόνες, αξίες και προστασία”, ανέφερε ο φωτογράφος σε συνέντευξή του το 2012 στους The New York Times.

“Νομίζω ότι είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να φανταστούν μια γυναίκα που έχει κατακτήσει την σeξουαλικότητά της και της αρέσει αυτό”, ανέφερε ο Άντριους.

“Μας έχουν μάθει να πιστεύουμε συγκεκριμένα πράγματα για την γυναικεία σeξουαλικότητα”, πρόσθεσε.

Τα έργα του φωτογράφου έχουν συμπεριληφθεί σε πολλά περιοδικά.

Δείτε το βίντεο

[dailymail]