Φωτογράφος παρανομεί για να σώσει ένα μισοπεθαμένο αρκουδάκι που βρήκε στο δρόμο του

6 Απριλίου, 20173:44 ΜΜ
More videos

Ο φωτογράφος Κόρι Χάνκοκ, έκανε πεζοπορία σε ένα μονοπάτι του Όρεγκον, όταν εντόπισε κάτι. Αποδείχθηκε πως ήταν μια μικρή αρκούδα, έτοιμη να πεθάνει. Ο άνδρας περιέγραψε πως το πλάσμα ήταν πεσμένο με την πλάτη και έδειχνε νεκρό. Τα χείλη του ήταν μπλε, τα μάτια του ανοιχτά αλλά ακίνητα και θολά. Η βροχή το είχε μουσκέψει και κατάλαβε την ρηχή του αναπνοή.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Σκέφτηκα το δικό μου αγοράκι που έχω στο σπίτι. Το αρκουδάκι έμοιαζε πολύ με βρέφος. Θα καθόμουν απλά να το βλέπω να πεθαίνει στη βροχή; Όχι. Έπρεπε να κάνω κάτι». Ο Κόρι πήρε το πλάσμα μαζί του και έτρεξε στο αυτοκίνητο. «Όλη την ώρα, ήμουν σίγουρος πως μια μητέρα αρκούδα θα με ακολουθούσε».

Μόλις έφτασαν στο όχημα, το μωρό αρκούδα σταμάτησε να αναπνέει και ο Κόρι του έδωσε το φιλί της ζωής, μέχρι να ξεκινήσει και πάλι να ανασαίνει. Ο άνδρας μετέφερε το ζώο στον κτηνίατρο και πλέον γίνεται δυνατότερο μέρα με τη μέρα. Επίσης, αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα της σοβαρής αφυδάτωσης και ασιτίας που είχε.

Σύμφωνα με το Τμήμα Ιχθύων και Άγριας Ζωής, ο φωτογράφος θα μπορούσε να λάβει ένα πρόστιμο 5.500 ευρώ ή ακόμη και να πάει στη φυλακή για ένα χρόνο. Ευτυχώς, ο ευγενικός άνδρας δεν θα τιμωρηθεί.

Ο Κόρι Χάνκοκ, εντόπισε ένα ετοιμοθάνατο μικρό αρκουδάκι, σε ένα μονοπάτι του Όρεγκον.

Facebook

Διακινδύνευσε τη ζωή του για να το σώσει, δίνοντάς του ακόμη και το φιλί της ζωής.

Facebook

Το πλάσμα μεταφέρθηκε σε μια κτηνιατρική κλινική και κάθε μέρα, η υγεία του καλυτερεύει.

Facebook

[Facebook] [animalrescuesite]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News