Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
διάφοραΦωτογράφος έσβησε όλες τις φωτογραφίες του γάμου επειδή… δεν τον άφησαν να...

Φωτογράφος έσβησε όλες τις φωτογραφίες του γάμου επειδή… δεν τον άφησαν να φάει!

Προσφέρθηκε να κάνει τον φωτογράφο στον γάμο των φίλων του – Εργάστηκε επί δέκα ώρες έναντι 250 δολαρίων – Δεν τον άφησαν να φάει και να κάνει διάλειμμα – Κι αυτός για εκδίκηση… έσβησε όλες τις φωτογραφίες των νεονύμφων
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…

Για να εξυπηρετήσει έναν φίλο του που παντρεύτηκε, αποφάσισε να κάνει τον φωτογράφο στον γάμο αλλά του βγήκε ξινό.

Εργάστηκε επί δέκα ώρες ενώ η ζέστη ήταν αφόρητη.
Οι νεόνυμφοι τον πλήρωσαν με το ποσό των 250 δολαρίων -εξάλλου αυτό είχαν συμφωνήσει- ωστόσο, αρνήθηκαν να του δώσουν φαγητό και νερό και δεν τον άφησαν να κάνει διάλειμμα.

Τότε ο ερασιτέχνης φωτογράφος αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση.

Όπως αφηγείται την ιστορία του στην πλατφόρμα «Reddit», έσβησε όλες τις φωτογραφίες των νεονύμφων.

Ο Αμερικανός δεν είναι επαγγελματίας φωτογράφος και ασχολείται κυρίως με την περιποίηση σκύλων, όπως γράφει η εφημερίδα Daily Mail.

Η αντίδρασή του στην τραυματική εμπειρία που είχε διχάζει τους χρήστες στο διαδίκτυο: άλλοι παίρνουν σαφώς το μέρος του και άλλοι δεν εγκρίνουν το γεγονός ότι έσβησε τις φωτογραφίες των νεονύμφων.
Ο ερασιτέχνης φωτογράφος μοιράστηκε την εμπειρία του στο Reddit:

«Είμαι ο A » του Reddit…»

«Ένας φίλος παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες και θέλοντας να εξοικονομήσει χρήματα, με ρώτησε αν θα τους τραβήξω φωτογραφίες στο γάμο. Του είπα ότι η φωτογράφηση δεν είναι το δυνατό μου σημείο, αλλά με έπεισε λέγοντας ότι δεν τον ένοιαζε αν ήταν τέλειες: το ζευγάρι είχε χαμηλό budget και γι΄ αυτό συμφώνησα να κάνω τον φωτογράφο έναντι 250 δολαρίων, ποσό το οποίο δεν είναι τίποτα για μία εκδήλωση δέκα ωρών».

«Την ημέρα του γάμου, ήμουν από το πρωί πίσω από τη νύφη που έτρεχε από ραντεβού. Μετά την γαμήλια τελετή, βγάζω φωτογραφίες και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης».

«Ξεκίνησα γύρω στις 11 το πρωί και έπρεπε να τελειώσω στις 7:30 το απόγευμα. Γύρω στις 5 το απόγευμα, σερβίρεται φαγητό και μου είπαν ότι δεν μπορώ να καθίσω να φάω επειδή είμαι ο φωτογράφος. Έκανε επίσης αφόρητη ζέστη και δεν υπήρχε κλιματισμός».
«Είπα στον γαμπρό ότι πρέπει να κάνω 20λεπτο διάλειμμα για να φάω και να πιω κάτι. Δεν υπήρχε όμως κάτι διαθέσιμο και τα δύο μπουκάλια με νερό που είχα ήταν άδεια».

«Μου λέει ότι πρέπει είτε να είμαι φωτογράφος είτε να φύγω χωρίς αμοιβή. Με τη ζέστη που είχε και την πείνα που ένιωθα, τον ρώτησα αν ήταν σίγουρος και μου είπε ναι, έτσι άρχισα να σβήνω όλες τις φωτογραφίες που έβγαλα λέγοντας ότι δεν είμαι πια ο φωτογράφος του».

Οι περισότεροι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να καυτηριάζουν το ζευγάρι για το πώς αντιμετώπισαν τον φωτογράφο.

Ένας χρήστης τους αποκάλεσε «βδέλλες» σχολιάζοντας τη συμπεριφορά τους απέναντι στον φωτογράφο.

«Ναι σοβαρά, τι φίλος είναι αυτός;», διερωτήθηκε άλλος χρήστης.

Ένας άλλος συμφώνησε: «Παντρεύτηκα και ο φωτογράφος του γάμου μου, εννοείται ότι έφαγε κι έκανε διάλειμμα».
«Θα μπορούσατε να διακινδυνεύσετε την υγεία σας», υποστήριξε άλλος.

Υπήρξαν όμως και χρήστες που έδειξαν συμπάθεια απέναντι στους νεόνυμφους.

«Δεν έπρεπε να σβήσεις τις φωτογραφίες, αλλά δεν σε κατηγορώ που έφυγες», γράφει ένας χρήστης.

Τα πιο σημαντικά