Φωτογράφος έκανε μια εξωπραγματική πρόταση γάμου στη γυναίκα του στο Βόρειο Σέλας

10 Μαρτίου, 20171:30 ΜΜ
More videos

Η πρόταση γάμου του Ντέιλ Σαρπ στην Κάρλι Ράσελ, έμοιαζε με απόσπασμα ρομαντικής ταινίας κι ευτυχώς, απαθανατίστηκε με μια εντυπωσιακή σέφλι.

Ο 34 ετών Ντέιλ, είχε την ιδέα να κάνει πρόταση στην 29 ετών Κάρλι, κάτω από το Βόρειο Σέλας. «Δεν είχα ακούσει ή δει κάποιον να το κάνει πιο πριν και ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό από όλους τους άλλους», αναφέρει ο άνδρας. Αυτό το μέρος ήταν ιδιαίτερο και για τους δύο γιατί το ζευγάρι το είχε επισκεφθεί περίπου 30 φορές. «Και οι δυο αγαπάμε το Βόρειο Σέλας και το φωτογραφίζουμε μαζί. Οπότε, ήταν αρκετά ταιριαστό.»

Το αρχικό σχέδιο του Ντέιλ δεν λειτούργησε. Ο ίδιος τοποθέτησε το δαχτυλίδι σε ένα μπουκάλι ενυδατικής κρέμας, αλλά οι αποσκευές στο αεροδρόμιο για την πτήση από τις Νήσους Φερόε προς την Ισλανδία, αποδείχθηκαν υπέρβαρες. Τότε, η Κάρλι πέταξε την ενυδατική κρέμα με το κρυμμένο δαχτυλίδι αξίας 4.000 δολαρίων, σε ένα κάδο απορριμμάτων. Ο Ντέιλ δηλώνει: «Δεν ήξερα τίποτα μέχρι μια εβδομάδα μετά που ήμασταν στην Ισλανδία και έψαχνα παντού για το δαχτυλίδι.»

Ο άνδρας αποταμίευσε χρήματα για ένα νέο δαχτυλίδι και αργότερα, το ζευγάρι προγραμμάτισε ένα ταξίδι 2 μηνών για δουλειά σε Ισλανδία, Νορβηγία και Φινλανδία. Ήθελε να κάνει την πρόταση, όταν θα έκλειναν 7 χρόνια σχέσης αλλά το Βόρειο Σέλας παραήταν όμορφο για να τον κάνει να περιμένει. «Ήταν η πιο καταπληκτική εμφάνιση χρώματος που έχουμε δει ποτέ.»

Ο Ντέιλ, την πλησίασε και η Κάρλι σκέφτηκε πως θα έβγαζαν μια σέλφι. Όταν ήταν όλα έτοιμα, γονάτισε μπροστά στο Βόρειο Σέλας με τα μπλε και πράσινα χρώματα που κόβουν την ανάσα. Έβγαλε το δαχτυλίδι μέσα από την ιατρική τους τσάντα και έκανε πρόταση γάμου. Η Κάρλι είπε ναι και η φωτογραφία τους αποδείχθηκε απίστευτα ρομαντική και όμορφη.

Όταν η Κάρλι και ο φωτογράφος φίλος της, Ντέιλ, ταξίδεψαν στην Σκανδιναβία για να δουν το Βόρειο Σέλας, δεν είχε ιδέα για την έκπληξη που την περίμενε.

dk-photography.com.au

Το ζευγάρι αγαπά τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο αλλά ο Αρκτικός κύκλος είναι ο αγαπημένος τους προορισμός. Έχουν βρεθεί εκεί περίπου 30 φορές.

dk-photography.com.au

«Και οι δυο αγαπάμε να φωτογραφίζουμε μαζί το Βόρειο Σέλας και το μέρος έδειχνε αρκετά ταιριαστό για την πρόταση», αναφέρει ο 34 ετών Ντέιλ.

dk-photography.com.au

Η πρώτη πρόταση ήταν ανεπιτυχής. Η Κάρλι, χωρίς να το γνωρίζει, πέταξε ένα δοχείο με το δαχτυλίδι που ήταν κρυμμένο εκεί και κόστιζε 4.000 δολάρια.

dk-photography.com.au

«Δεν το ήξερα μέχρι μια εβδομάδα μετά, που ήμασταν στην Ισλανδία.»

dk-photography.com.au

Ο Ντέιλ, αποταμίευσε χρήματα για ένα νέο δαχτυλίδι, και προγραμμάτισε ένα ταξίδι 2 μηνών σε Ισλανδία, Νορβηγία και Φινλανδία.

dk-photography.com.au

Ο Ντέιλ, την πλησίασε και η Κάρλι σκέφτηκε πως θα έβγαζαν μια σέλφι. Έπειτα, ο άνδρας γονάτισε και έβγαλε το δαχτυλίδι.

dk-photography.com.au

Η Κάρλι είπε ναι και η φωτογραφία τους αποδείχθηκε απίστευτα ρομαντική και όμορφη.

dk-photography.com.au

Συγχαρητήρια στο ευτυχισμένο ζευγάρι για τον μαγικό αρραβώνα τους.

[dk-photography.com.au] [dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News