Φωτογράφος δημιουργεί σουρεαλιστικές εικόνες χρησιμοποιώντας το σώμα του

11 Νοεμβρίου, 2015 7:45 ΜΜ
More videos

Ο Arno Raffael Minkkinen, είναι ένας φωτογράφος με έδρα την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ και έχει περάσει τα τελευταία 40 χρόνια δημιουργώντας σουρεαλιστικές φωτογραφίες αυτοπροσωπογραφίας χρησιμοποιώντας το γυμνό σώμα του. Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει καθώς ο ίδιος γίνεται ένα με το περιβάλλον στα τοπία που απαθανατίζονται.

Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι, είναι πως όλες οι φωτογραφίες του είναι αληθινές όπως επίσης και το γεγονός πως αποτελεί μέρος τους. Σε μερικές από αυτές έπρεπε να μπει κάτω από το χιόνι. Ο ίδιος περηφανεύεται για την εργασία του καθώς δεν έχει ίχνος Photoshop. «Κάποιες από τις φωτογραφίες μου μπορεί να δείχνουν απλές, αλλά στην πραγματικότητα δοκιμάζουν τα όρια του ανθρώπου σώματος για το τι είναι ικανό ή πρόθυμο να κάνει. Ξεκίνησα δεκαετίες πριν την εμφάνιση του Photoshop. Ότι βλέπετε είναι φυσικό.» γράφει ο ίδιος στη σελίδα του.

Αν σας αρέσει η δουλειά του Arno μην διστάσετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες 

arno-rafael-minkkinen.com | Amazon | Facebook (h/t: mymodernmet)

self-portrait-photography-landscape-surreal-arno-rafael-minkkinen-24 self-portrait-photography-landscape-surreal-arno-rafael-minkkinen-11 self-portrait-photography-landscape-surreal-arno-rafael-minkkinen-8 self-portrait-photography-landscape-surreal-arno-rafael-minkkinen-5 self-portrait-photography-landscape-surreal-arno-rafael-minkkinen-22 self-portrait-photography-landscape-surreal-arno-rafael-minkkinen-16 self-portrait-photography-landscape-surreal-arno-rafael-minkkinen-44 self-portrait-photography-landscape-surreal-arno-rafael-minkkinen-2 self-portrait-photography-landscape-surreal-arno-rafael-minkkinen-51 self-portrait-photography-landscape-surreal-arno-rafael-minkkinen-25 self-portrait-photography-landscape-surreal-arno-rafael-minkkinen-52 self-portrait-photography-landscape-surreal-arno-rafael-minkkinen-7 self-portrait-photography-landscape-surreal-arno-rafael-minkkinen-50 self-portrait-photography-landscape-surreal-arno-rafael-minkkinen-3 self-portrait-photography-landscape-surreal-arno-rafael-minkkinen-45 self-portrait-photography-landscape-surreal-arno-rafael-minkkinen-30 self-portrait-photography-landscape-surreal-arno-rafael-minkkinen-29

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: