Φωτογράφος αποκαλύπτει τι κρύβεται κάτω από τα ρούχα ανθρώπων με τατουάζ

28 Οκτωβρίου, 2015 9:06 ΜΜ
More videos

Οι άνθρωποι που αγαπούν τα τατουάζ διαφέρουν κατά πολύ μεταξύ τους και αυτό αποδεικνύει στη νέα του σειρά φωτογραφιών Coved ο Άγγλος φωτογράφος Alan Powdrill.

Οι άνθρωποι που φωτογραφήθηκαν έχουν τατουάζ από την κορυφή ως τα νύχια και αποτελούν ζωντανά έργα τέχνης. Κάθε φωτογραφία διαθέτη σχόλιο για την ιστορία των τατουάζ. Κάποιοι τα έκαναν σε νεαρή ηλικία ενώ άλλοι αργότερα στη ζωή τους.

Ο Powdrill έχει δεκάδες ενδιαφέρουσες φωτογραφίες να παρουσιάσει. Η έκθεση θα είναι στο Λονδίνο στις 11 Νοεμβρίου οπότε αν βρεθείτε εκεί μην διστάσετε να την επισκεφτείτε.

Graham, 58

«Ήμουν 51 ετών όταν έκανα τατουάζ. Ο πατέρας μου είχε πεθάνει και η μητέρα μου δεν είπε τίποτα καθώς ήταν στα πρώτα στάδια της άνοιας.»

Lillianna, 23

«Δεν νομίζω πως θα αλλάξω γνώμη ή θα μετανιώσω για τα τατουάζ μου άσχετα με την ηλικία.»

Dave, 66

«Ξεκίνησα τα τατουάζ όταν ήμουν 14 ετών και δεν νομίζω πως θα τα σταματήσω ποτέ.»

Victoria, 37

«Τα τατουάζ μου είναι κομμάτι του ποια πραγματικά είμαι και θα τα αγαπάω ακόμη και στα 80 μου. Η αγάπη που λαμβάνω για το ποια είμαι είναι τα πάντα.»

Alex, 49

«Η μητέρα μου δεν ήταν χαρούμενη με αυτά που έκανα στο σώμα μου οπότε της είπα: Κοίτα μαμά, δεν είναι σαν να είμαι στο δρόμο και να παίρνω ηρωίνη.»

Izzy, 38

«Αγαπώ να είμαι διαφορετική και να με ρωτούν για αυτά. Τα φθηνά τατουάζ δεν είναι καλά και τα καλά τατουάζ δεν είναι φθηνά.»

James, 33

«Ήμουν 16 όταν έκανα μια μικρή σαύρα στον γοφό μου. Οι γονείς μου αναρωτήθηκαν αν θα έβρισκα δουλειά.»

Kimmy, 29

«Τα Kiss τατουάζ μου είναι τα αγαπημένα μου. Ο πόνος είναι απίστευτος αλλά νιώθω καλά να δείχνω την αφοσίωσή μου στην αγαπημένη μου μπάντα.»

Peter, 38

«Μου έδωσαν αυτοπεποίθηση για τη ζωή. Θα τα αγαπάω όπως τα αγαπώ τώρα.»

Michelle, 53

«Δεν μπορώ να πω σε τι ηλικία θα σταματήσω. Αφού υπάρχει ακόμη χώρος για να καλυφθεί, αυτό θα κάνω. Δεν νομίζω πως θα αλλάξω ποτέ γνώμη.»

Bill, 59

«Αγαπώ το γεγονός πως έχω δουλειά, είμαι μεσήλικας, περιτριγυρίζομαι από παράξενους ανθρώπους και έχω στον λαιμό μου ένα τατουάζ που γράφει No Fucking Way.»

Patrick, 34

Το πρώτο μου τατουάζ έγινε στα 13 μου και κρατήθηκε κρυφό για 10 ολόκληρα χρόνια. Δεν θα το βαρεθώ γιατί είναι μέρος του ποιος είμαι.»

Chris, 25

«Αν κάποια φορά ξεχάσω ποιος είμαι, θα βγάλω τα ρούχα μου μπροστά στον καθρέφτη και θα θυμηθώ.»

Kenny, 27

«Αγαπώ τα τατουάζ μου, είναι τρόπος ζωής και μέρος μου. Θα συνεχίσω να τα έχω όσο περισσότερο μπορώ.»

Ness, 40

«Μου αρέσει που αλλάζουν όσο αλλάζει το σώμα μου. Θα σταματήσω όταν δεν θα υπάρχει άλλος χώρος κάτω από τον λαιμό μου.»

Simon, 47

«Δεν με νοιάζει πως θα δείξουν όταν γίνω μεγάλος. Ποτέ δεν ήθελα να κάνω τόσα πολλά αλλά έχω μια εθιστική προσωπικότητα.»

Πληροφορίες: alanpowdrill.com

Ακολουθήστε μας στο facebook: