Φωτογράφος απαθανατίζει ιδιαίτερες και προσωπικές στιγμές ανάμεσα σε ερωτευμένα ζευγάρια

17 Μαρτίου, 2016 9:12 ΜΜ
More videos

“Είμαι η Natalia Mindru, μια φωτογράφος από το Βουκουρέστι. Φωτογραφίζω την αληθινή και αγνή αγάπη ανάμεσα σε ζευγάρια, σε μια συλλογή που ονομάζεται Iubiri Urbane (που μεταφράζεται ως Urban Love Stories, δηλαδή σαν ιστορίες αγάπης στην πόλη). Αυτή είναι η ωδή μου στα κλεμμένα φιλιά, στα κρυμμένα μυστικά και στις λέξεις που δεν ειπώθηκαν ποτέ ανάμεσα στα ζευγάρια, σε μια πόλη που δεν σταματά να τρέχει. Πάντα ένιωθα ότι η αγάπη και η τρυφερότητα είναι πράγματα πολύ σημαντικά για μένα.

Πριν φτάσω στο σπίτι του κάθε ζευγαριού, δεν γνωρίζω τίποτα για το καθένα. Η μόνη επικοινωνία μου μαζί τους στην αρχή είναι μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, με αποτέλεσμα, να προσεγγίζω κάθε φωτογράφιση χωρίς να έχω προκαταλείψεις. Με αυτό τον τρόπο, το πρότζεκτ αυτό δείχνει μια ολοζώντανη και φρέσκια αναζήτηση της αγάπης και των πολλών μορφών της, όταν για παράδειγμα είναι τρυφερή ή άλλες φορές παιχνιδιάρικη. Πάντα όμως αναδεικνύω την έλξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που έρχεται με φυσικό τρόπο.

Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν να συμμετάσχει στο πρότζεκτ μου. Τα ζευγάρια πρέπει να νιώθουν ελεύθερα και να νιώθουν άνεση όταν βρίσκομαι στο χώρο τους για τη φωτογράφιση. Μόλις ξεκινήσω, συνήθως χρειάζονται γύρω στις 2 ώρες, μέσα στις οποίες, μιλάμε, πίνουμε κάτι και γενικά γνωρίζουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Συνήθως, τα ζευγάρια δεν καταλαβαίνουν σε ποια ακριβώς στιγμή τραβάω την κάθε φωτογραφία.

Ξεκίνησα αυτό το πρότζεκτ πριν ένα χρόνο με πολύ έντονο ενθουσιασμό. Σκοπός μου είναι να δείξω τι είναι η αγάπη για τον καθένα μας και πως η αγάπη δεν κρίνει, ούτε με βάση το χρώμα ούτε τη θρησκεία ούτε τίποτα!

Instagram | facebook.com

Urban-Love-Stories11__700 urban-love-stories-8__700 Urban-Love-Stories5__700 Urban-Love-Stories3__700 urban-love-stories-14__700 Urban-Love-Stories10__700 Urban-Love-Stories2__700 Urban-Love-Stories7__700 urban-love-stories-3__700 Urban-Love-Stories12__700 urban-love-stories-4__700 urban-love-stories__700-2 Urban-Love-Stories1__700 Urban-Love-Stories8__700 Urban-Love-Stories__700 urban-love-stories-5__700 urban-love-stories-13__700

Ακολουθήστε μας στο facebook: