Πατέρας μαζί με την κόρη του φωτογραφίζονται για την μνήμη της συζύγου και μαμάς που δεν ζει πια.

25 Μαρτίου, 2015 3:48 ΜΜ
More videos

Η Ali Nunery και ο Ben παντρεύτηκαν το 2009 και αποφάσισαν πως το τέλειο σκηνικό για γαμήλιο άλμπουμ τους θα ήταν το σπίτι που μόλις είχαν αγοράσει στο προάστιο του Σινσινάτι. 

Εκείνη φορώντας το νυφικό της και ο Βen το μεγαλύτερο του χαμόγελο ετοίμασαν ένα υπέροχο αναμνηστικό για την ημέρα που τους ένωσε η αγάπη.

Δύο όμως χρόνια μετά το ζευγάρι χωρίστηκε δραματικά. Μια σπάνια μορφή καρκίνου του πνεύμονα στέρησε από τον Βen τη σύντροφό του και από την μόλις ενός έτους Οlivia τη μαμά της.

Φέτος το Νοέμβριο αποφάσισαν πως έπρεπε να μετακομίσουν από το σπίτι που τους στοίχειωνε. Πριν φύγουν και βλέποντας το πάλι άδειο, ο Ben αποφάσισε πως έπρεπε να το αποχωριστεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που το αγάπησε.

Με την Olivia να είναι πλέον τριών ετών και τη βοήθεια της φωτογράφου και κουνιάδας του, Melanie Pace, μπαμπάς και κόρη φωτογραφήθηκαν και αναπαρέστησαν το γαμήλιο άλμπουμ του 2009.

Η αδελφή της Ali αλλά και ο σύντροφός της περιέγραψαν την εμπειρία σαν αποχαιρετισμό και φόρο τιμής και μιλώντας για την εξαγνιστική αυτή φωτογράφιση εξομολογήθηκαν πως ένιωθαν την αγαπημένη τους να είναι συνεχώς δίπλα τους, να τους εμπνέει και να τους καθοδηγεί.

daddaughter13 daddaughter14 daddaughter15 daddaughter2 daddaughter3 daddaughter4 daddaughter5 daddaughter6 daddaughter7 daddaughter8 daddaughter9 daddaughter10 daddaughter11 daddaughter12

today lifo petapixel
Ακολουθήστε μας στο facebook: