Φωτογραφική μηχανή έπεσε στην θάλασσα πριν 3 χρόνια και βρέθηκε άθικτη

1 Απριλίου, 2018 8:50 ΜΜ
More videos

Μια φωτογραφική μηχανή που χάθηκε στην θάλασσα πριν από περίπου 3 χρόνια επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά της σε 30 ώρες από την στιγμή που βρέθηκε σε μια ακτή της Ταϊβάν.

Η Σερίνα Τσουμπακιχάρα έχασε την κάμερα Canon G12 όταν έκανε καταδύσεις στο νησάκι Ισιγκάκι στην Ιαπωνία τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η φοιτήτρια από την Ιαπωνία ανέφερε ότι της έπεσε η φωτογραφική μηχανή όταν ένας φίλος της είχε πρόβλημα με τον αέρα και πήγε να τον βοηθήσει. Εκείνη την στιγμή υπέθεσε ότι την έχασε για πάντα.

Ωστόσο, η κάμερα είχε αδιάβροχη θήκη και κατάφερε να επιζήσει μέσα στον ωκεανό προτού ξεβραστεί σε μια ακτή της Ταϊβάν, 250 χιλιόμετρα από εκεί που της έπεσε.

Ένας 11χρονος μαθητής καθάριζε την παραλία μαζί με συμμαθητές του και βρήκε την φωτογραφική μηχανή. Την πήγαν αμέσως στον δάσκαλό τους για να δουν τι θα την κάνουν.

Η θήκη ήταν καλυμμένη με στρείδια και άλλα είδη θαλάσσιας ζωής, αλλά κατάφεραν να την βγάλουν.

Με κάποιον μαγικό τρόπο η κάμερα όχι μόνο λειτουργούσε ακόμα, αλλά είχε και μπαταρία παρά τα 3 χρόνια που ήταν μέσα στην θάλασσα.

“Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη αυτό. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω κάθε άνθρωπο που συμμετείχε σε αυτό”, ανέφερε η κοπέλα.

Οι φωτογραφίες της φωτογραφικής μηχανής έδειχναν την φοιτήτρια και τους φίλους να κάνουν καταδύσεις και να κολυμπάνε δίπλα σε δελφίνια.

Ο κύριος Παρκ δεν ήταν σίγουρος αν ήταν σωστό να κοιτάξει τις φωτογραφίες, αλλά τελικά τις δημοσίευσε στο διαδίκτυο για να μπορέσει να βρει τον ιδιοκτήτη της κάμερας.

Η ανάρτησή του είχε πάνω από 100.000 κοινοποιήσεις και τελικά μπόρεσε να βρεθεί η ιδιοκτήτρια της κάμερας μέσα σε μόλις 30 ώρες.

“Είμαι τόσο χαρούμενη και τυχερή που βίωση αυτή την απίστευτη εμπειρία καλοσύνης και ευγένειας από τους ανθρώπους. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι σαν θαύμα”, ανέφερε η κοπέλα.

Η φοιτήτρια ανέφερε ότι σχεδιάζει να επισκεφθεί τον ερχόμενο Ιούνιο την Ταϊβάν για να συναντήσει από κοντά τους μαθητές και τον δάσκαλο που βρήκαν την φωτογραφική μηχανή της.

Μια από τις φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί με την φωτογραφική μηχανή.

Η Σερίνα την ώρα που κάνει καταδύσεις στην Οκινάουα.

Ο μαθητής που βρήκε την φωτογραφική μηχανή κρατάει την θήκη.

Η θήκη ήταν καλυμμένη με φύκια και άλλα θαλάσσια πλάσματα.

Οι μαθητές κρατάνε την φωτογραφική μηχανή που ήταν άθικτη.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: