Φωτογραφίες του κοριτσιού που έζησε τα πρώτα 10 χρόνια της ζωής του στα δάση της Αφρικής.

15 Δεκεμβρίου, 2016 3:54 ΠΜ
More videos

Για πρώτη φορά κυκλοφόρησαν εικόνες από την πραγματική ζωή ενός θηλυκού Μόγλη που έζησε τα πρώτα δέκα χρόνια της ζωής της, μεγαλώνοντας στην Αφρικανική ζούγκλα παρέα με τα άγρια ζώα.

Ονομάζεται Tippi Degré και έζησε τα πρώτα 10 χρόνια της ζωής της στην Ναμίμπια.

H Tippi, στην ηλικία των 6 αντί να παίζει με παιδάκια της ηλικίας της ασχολιόταν με δύο σουρικάτα στη Ναμίμπια.

Για πρώτη φορά κυκλοφόρησαν απίστευτες εικόνες από την πραγματική ζωή ενός κοριτσιού που έζησε τα πρώτα δέκα χρόνια της ζωής της μεγαλώνοντας στην Αφρικανική ζούγκλα.

Οι μαγικές εικόνες εξιστορούν τη ζωή της Tippi Benjamine Okanti Degre, η οποία ανατράφηκε με τα άγρια ζώα, όπως ακριβώς ο ήρωας του Rudyard Kipling στο The Jungle Book.

Οι εικόνες στο βιβλίο «Tippi: My Book of Africa» – δείχνουν το νεαρό κορίτσι να κάνει φίλους έναν ελέφαντα, τον οποίο αποκαλούσε αδελφό της και μια λεοπάρδαλη, την οποία θεωρούσε την καλύτερή της φίλη.

Ζώντας με τους Γάλλους γονείς της και φωτογράφους της άγριας ζωής SylvieRobert και AlainDegre, οι τρεις τους ταξίδεψαν για πολλά χρόνια στην Αφρική σε ένα μοναδικό και απίστευτο ταξίδι το οποίο πολύ θα θέλαμε να το έχουμε κάνει και εμείς!

Σήμερα η Tippi Degré είναι ένα 24 χρονών και ζει στο Παρίσι όπου σπουδάζει κινηματογράφο στο Πανεπιστήμιο της Νέας Σορβόνης και περιβάλλεται από τις φωτογραφίες της στη ζούγκλα και τα ντοκιμαντέρ της. Μέσα της έχει το κάλεσμα της ζούγκλας.

Δείτε τα βίντεο από το παρελθόν:

[dailymail] [klik] [facebook]