Μια φωτογραφία selfie μπορεί να σκοτώσει…

10 Φεβρουαρίου, 2015 8:36 ΜΜ
More videos

Ένας 24χρονος από το Ισραήλ, που ταξίδευε στην Ινδία, σκοτώθηκε σύμφωνα με τοπικά μέσα, την περασμένη Πέμπτη όταν έπεσε από τρένο στην προσπάθειά του να βγάλει μια αναμνηστική selfie.

Δυστυχώς, η συγκεκριμένη μόδα αποδεικνύεται απίστευτα επικίνδυνη, τόσο σε ψυχολογικό-όπως προειδοποιούν οι ειδικοί-, όσο και σε σωματικό επίπεδο!

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Vocativ, όσο η μόδα των selfies γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλή, τόσο αυξάνεται και η επικινδυνότητά τους.

Το Εθνικό Συμβούλιο για την Ασφάλεια των Μεταφορών, ανέφερε ότι πριν λίγες ημέρες ο πιλότος ενός μικρού αεροσκάφους στο Ντένβερ, έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους του και αυτό συνετρίβη, σκοτώνοντας ένα άτομο, τη στιγμή που προσπαθούσε να βγάλει μια selfie!

Τον Νοέμβριο του 2014, ένας 23χρονος φοιτητής ιατρικής, προσπαθούσε να βγάλει την τελειότερη αυτοπροσωπογραφία από την γέφυρα Puente de Triana στη Σεβίλη της Ισπανίας, όταν έχασε την ισορροπία του και σκοτώθηκε.

Το περασμένο καλοκαίρι, ένας άντρας από το Μεξικό, κατά λάθος πυροβόλησε τον εαυτό του στο κεφάλι, τη στιγμή που επιχειρούσε να βγάλει μια selfie μαζί με το όπλο του.

Την ίδια περίπου περίοδο, και ένα ζευγάρι από τη Πολωνία, που έπεσε από ένα γκρεμό, την ώρα μιας –τι άλλο;-selfies.

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: