Φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει ότι τα πόδια της Ελένης ήταν δεμένα

7 Δεκεμβρίου, 2018 12:31 ΜΜ
More videos

Σοκάρει μία φωτογραφία της άτυχης Ελένης, της 21χρονης φοιτήτριας που έχασε άδικα τη ζωή της στη Ρόδο, καθώς πιστοποιεί ότι οι δράστες ήθελαν να βεβαιωθούν πως θα πνιγεί.

Όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου, παρουσιάζοντας στοιχέιο – ντοκουμέντο στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, τα πόδια της Ελένης ήταν δεμένα με σχοινί. Αυτή η εικόνα σόκαρε και τους λιμενικούς που τη βρήκαν.

Οι κατηγορούμενοι όχι μόνο την πέταξαν από τα βράχια στη θάλασσα, αλλά έδεσαν και τα πόδια της για να βεβαιωθούν ότι θα πνιγεί. Στην εικόνα βλέπετε και το τατουάζ με το τριαντάφυλλο, στοιχείο από το οποίο έγινε και η αναγνώρισή της .

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τον δικηγόρο της οικογένειας, Αλέξη Κούγια, οι φερόμενοι ως δράστες την έδεσαν, καθώς πιθανότατα γνώριζαν ότι αν ερχόταν σε επαφή με το νερό θα συνερχόταν και πιθανότατα να σωζόταν.

Την ίδια ώρα, η ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, δείχνει ότι το μεγάλο τραύμα από το σίδερο ήταν στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού. Ήταν μάλιστα τόσο δυνατό που της έκοψε το αυτί.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: