Φωτιές στην Εύβοια: Oμολόγησε ο 62χρονος- «Εγώ τις έβαλα και τις τέσσερις»

25 Ιουλίου, 2022 11:39 ΜΜ
More videos

Το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Ιουλίου έπειτα από αναφορές πολιτών προσήχθη στο ανακριτικό τμήμα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλιβερίου ένας 62χρονος, ως ύποπτος για τέσσερις εμπρησμούς νωρίτερα στην περιοχή του Αγίου Λουκά στο Αλιβέρι της Εύβοιας.

Όπως αναφέρει το evima.gr o άνδρας, κατά την διάρκεια της προανάκρισης από τους αστυνομικούς ομολόγησε πως εκείνος έβαλε και τις τέσσερις πυρκαγιές στο δήμο Κύμης Αλιβερίου.

Να υπενθυμίσουμε πως σήμερα εκδηλώθηκαν τέσσερις πυρκαγιές σε Κύμη, Οριό, Άγιο Λουκά και στο Αλιβέρι στο δρόμο προς τα Βελούσια, ωστόσο τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο μετά την άμεση επέμβαση των πυροσβεστών.

Είχε συλληφθεί ξανά για εμπρησμό

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να είχε συλληφθεί ξανά για εμπρησμό πριν από 10 ημέρες.

Τότε, είχε σταλεί σε ψυχιατρική κλινική και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος σε 10 ημέρες.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αστυνομικοί του Αλιβερίου τον είχαν θέσει σε διακριτική παρακολούθηση και τον εντόπισαν να αγοράζει γκαζάκια από κατάστημα της περιοχής.

Σήμερα κάτοικοι τον είδαν να περιφέρεται με ένα μηχανάκι και να προσπαθεί να βάλει φωτιά..

Ειδοποίησαν την αστυνομία και τον υπέδειξαν ως υπαίτιο πυρκαγιάς λέγοντας ότι τον είδαν την ώρα που την έβαζε.

Λίγο αργότερα συνελήφθη. Αυτή την ώρα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου, προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χαλκίδας.