Φωτιά στις τηλεθεάσεις: Η μεγαλύτερη αντρική φαντασίωση μπαίνει στο Nomads

11 Αυγούστου, 2018 2:43 ΜΜ
More videos

Ο ΑΝΤ1 στοχεύει να κατακτήσει την κορυφή και επενδύει ξανά σε μεγάλες παραγωγές, ακόμα και αν τον πλήγωσαν πέρυσι.

Μία από αυτές είναι και το «Νomads» το οποίο αν και δεν απέτυχε πλήρως, ωστόσο δεν κατάφερε να γίνει το Survivor του σταθμού. Φέτος όμως τα πράγματα αλλάζουν.

Συμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή του καναλιού «Καλοκαίρι μαζί στις 10» με τη Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Ανδιώτη, ο οποίος πέρυσι συμμετείχε στο «Nomads», αλλαγές στην τοποθεσία, τους κανόνες αλλά κυρίως στα πρόσωπα θα είναι αυτά που περιμένουμε φέτος από το reality επιβίωσης.

Είναι γνωστό ότι το παιχνίδι μεταφέρεται από τις Φιλλιπίνες στη Μαδαγασκάρη και ότι υπάρχουν σκέψεις οι ομάδες από τρεις να γίνουν δύο.

Αυτό που δε ξέραμε όμως είναι κάποια από τα ονόματα που συζητιούνται για να μπουν ως παίκτες στο reality.

O Ηλίας Βαλάσης, ένα από τα φαβορί του πρώτου «Survivor» του Mega, ο Κώστας Μαρτάκης, η Βίκυ Κουλιανού, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Courtney Parker είναι κάποια από τα ονόματα που ξεχωρίζουν.

Όμως άλλο είναι το όνομα που αναμένεται να βάλει φωτιά στην άμμο της Μαδαγασκάρης και στα μηχανάκια μετρήσεων της τηλεθέασης αν τελικά συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια, μοντέλο και μία από τις πιο μεγάλες αντρικές φαντασιώσεις, την Κατερίνα Στικούδη.

Η αθλητική Κατερίνα, πρώην αθλήτρια της κολύμβησης, δε θα έχει κανένα πρόβλημα στο αγωνιστικό κομμάτι και ο αντρικός πληθυσμός δε θα έχει κανένα πρόβλημα να παρακολουθεί τη σέξι κατερίνα να αγωνίζεται με το μαγιό της στις παραλίες του νησιού.