Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΦωτιά στη Βούλα: Αγωvία για το Νίκο Κοκλώνη – Η εικόνα από...

Φωτιά στη Βούλα: Αγωvία για το Νίκο Κοκλώνη – Η εικόνα από το σπίτι του και η προσευχή

Ένα συγκλονιστικό πλάνο ανέβασε ο Νίκος Κοκλώνης από το σπίτι του με την φωτιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στη Βούλα.

Γύρω στη 1 το μεσημέρι ξέσπασε πυρκαγιά στα νότια προάστια της πρωτεύουσας στις παρυφές του Υμηττού, από σταθμό υψηλής τάσης του ΑΔΜΗΕ σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Οι δυνατοί άνεμοι που φυσούσαν (και εξακολουθούν να πνέουν) εξάπλωσαν γρήγορα τη φωτιά, η οποία αυτή τη στιγμή έχει φτάσει ως το Πανόραμα της Βούλας και έχει μπει σε κατοικημένη περιοχή απειλώντας σπίτια και αυτοκίνητα.

Ο ceo της Barking Well Media, Νίκος Κοκλώνης, πριν από μία ώρα περίπου πόσταρε στο Instagram το μήνυμα που έλαβε από το 112 της πολιτικής προστασίας, αφού μένει κοντά στην φλεγόμενη περιοχή.

Λίγο αργότερα έκανε ένα ακόμη story από το σπίτι του, το οποίο έχει θέα προς την περιοχή που καίγεται, με ένα ελικόπτερο το οποίο σπεύδει για την κατάσβεση.

Με ένα emoji που προσεύχεται ανέβασε το story του, και όσοι είναι κάτοικοι της πρωτεύουσας, είτε μένουν στην περιοχή, είτε όχι προσεύχονται για το καλύτερο, προκειμένου να μη συμβεί ότι και πέρσι το καλοκαίρι.

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά