Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΦωτεινή Μπακογιώργου: Νεκρή εντοπίστηκε η 23χρονη αγνοούμενη έγκυος που αναζητούσε το «Τούνελ»...

Φωτεινή Μπακογιώργου: Νεκρή εντοπίστηκε η 23χρονη αγνοούμενη έγκυος που αναζητούσε το «Τούνελ» –

Ένα μήνα στα αζήτητα βρισκόταν η 23χρονη έγκυος και μητέρα τριών παιδιών, Φωτεινή Μπακογιώργου, που είχε εξαφανιστεί στην Κυψέλη και την οποία αναζητούσε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα anikolouli.gr την γυναίκα είχαν «τόσο καιρό στο ψυγείο ενός νοσοκομείου» και «την έθαψαν ως άγνωστη μαζί με το αγέννητο παιδί της τη στιγμή που η οικογένεια της και το «Τούνελ» την αναζητούσαν μετά το «Missing Alert» που σήμανε».

Η Φωτεινή Μπακογιώργου 23 χρόνων, που ήταν έγκυος περίπου 6 μηνών βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, την ίδια μέρα της εξαφάνισής της. Η σορός της εντοπίστηκε σε ένα δρόμο κοντά στο σπίτι της στην Κυψέλη.

Τόσο η εξαφάνιση όσο και ο θάνατός της εγείρουν ερωτήματα, καθώς στο «Τούνελ» έφτασαν σοβαρές καταγγελίες για κακοποίησή της από την γυναίκα που την φιλοξενούσε.

Στην εκπομπή της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου η Άγκυ Ξενάκου, ψυχολόγος στο «Missing Alert», που έχει σημάνει για την Φωτεινή Μπακογιώργου, είχε αναφερθεί στις καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών της και της ιδίας. Είχε εκφράσει την ανησυχία της, λέγοντας πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας σχετικά.

«Από τις αρχές Ιουνίου είχαμε λάβει στο “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφορές για κακοποίηση των τριών ανήλικων παιδιών της, όχι από την ίδια, αλλά από τρίτα άτομα. Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων και βάσει κοινωνικής έρευνας, τα παιδιά απομακρύνθηκαν από την οικία τους» είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Το παρασκήνιο της υπόθεσης θα παρουσιαστεί στο «Τούνελ» την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου.

Τα πιο σημαντικά