Φως στο Τούνελ: Σημαντική μαρτυρία νοσηλεύτριας – «Η Ρούλα ήθελε να δίνει η ίδια τα φάρμακα στο παιδί»

2 Απριλίου, 20222:35 ΠΜ
More videos

Μια σημαντική μαρτυρία φιλοξένησε η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ και η οποία προέρχεται από μια νοσηλεύτρια του Ωνασείου που αποκάλυψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου απαιτούσε να δίνει η ίδια τα φάρμακα στη Τζωρτζίνα

Νέα διάσταση στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα έδωσε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ μια νοσηλεύτρια του Ωνασείου η οποία αποκάλυψε μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη πως η Ρούλα Πισπιρίγκου απαιτούσε να δίνει η ίδια τα φάρμακα στη Τζωρτζίνα και έκανε, μάλιστα, και φάσαρία στο διάδρομο του νοσοκομείου.

«Εγώ ως εργαζόμενη στο Ωνάσειο, έγινα μάρτυρας σε δυο περιστατικά. Το πρώτο ήταν όταν πρωτοήρθε το παιδί στο νοσοκομείο για εξετάσεις έκανε φασαρία και καυγά η μητέρα με τις νοσηλεύτριες. Δεν ήθελε να δίνουν τα φάρμακα οι νοσηλεύτριες. Συγκεκριμένα ο μεγάλος καυγάς έγινε στο διάδρομο. Η νοσηλεύτρια στην οποία επιτέθηκε λεκτικά της είπε πως ”είναι δικιά μου υποχρέωση και είναι στη βάρδια μου να δώσω τα φάρμακα στο παιδί όπως και σε οποιοδήποτε παιδάκι είναι εδώ μέσα”. Εκείνη είπε πως γνωρίζει πολύ καλύτερα το παιδί της και θα ήθελε από εδώ και πέρα να μη δίνει κανείς τα φάρμακα του παιδιού παρά μόνο εκείνη» είπε η νοσηλεύτρια στην Αγγελική Νικολούλη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δεύτερο περιστατικό:

«Το δεύτερο ήταν όταν ήρθε το παιδί για να βάλουμε τον απινιδωτή που δεν ήταν μόνο απινιδωτής είχε και ένα μηχανηματάκι που κατέγραφε τα καρδιακά επεισόδια που έλεγε η μητέρα, κάτι που δεν διαγνώστηκε στο Ωνάσειο νοσοκομείο ως πρόβλημα και επειδή επέμενε ότι είχε χάσει άλλα δυο παιδιά ξαφνικά χωρίς να έχουν κάτι. Ο γιατρός ευαισθητοποιήθηκε και είπε να το βάλουν αυτό το μηχάνημα για να καταγράφει. Εκεί λοιπόν είδα μια ψυχρή γυναίκα. Την είδα να είναι αδιάφορη. Με βλέμμα απλανές. Και μου έκανε εντύπωση. Πολλές φορές την έψαχναν. Δεν ήταν στο δωμάτιο. Και της έκανε παρατήρηση μια άλλη νοσηλεύτρια»!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News