Φως στο Τούνελ: Παγκόσμια πρωτιά για την Αγγελική Νικολούλη – No1 Twitter trend στον κόσμο

2 Απριλίου, 202211:10 ΠΜ

Σαρωτική ήταν η εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη και σαρωτικό ήταν και το «πέρασμά» από το Twitter όπου έγινε No1 trend παγκοσμίως – Ξεσάλωσαν οι χρήστες του μέσου

Αποκαλύψεις επί αποκαλύψεων για το δράμα με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο έκανε το βράδυ της Παρασκευής το Φως στο Τούνελ και η Αγγελική Νικολούλη με την έμπειρη δημοσιογράφο να βγάζει στη δημοσιότητα πολλά νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Την ίδια ώρα που η εκπομπή παρουσίαζε τα ρεπορτάζ της, ωστόσο, στο Twitter οι Έλληνες χρήστες προκάλεσαν παγκόσμιο πάταγο ανεβάζοντας το hashtag #fosstotounel στην κορυφή των παγκόσμιων trend του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ήταν τέτοιος ο χαμός που έγινε που χρήστες από διάφορες χώρες αναρωτιόντουσαν τι σήμαινε το συγκεκριμένο hashtag καθώς δεν… έβγαζαν νόημα. Κάπως έτσι βρέθηκαν κάποιοι έλληνες χρήστες που μετέφραζαν κάποια από τα τεκταινόμενα ή κάποιοι ξένοι που είχαν ενημερωθεί από διεθνή ΜΜΕ για την υπόθεση πόσταραν link από σχετικά δημοσιεύματα!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News