Φως στο Τούνελ: «Γα.. τον έρωτα! Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;» – Τι είπε ο Μ. Δασκαλάκης στην Νικολούλη για τη Πισπιρίγκου

9 Απριλίου, 2022 1:00 ΠΜ
More videos

Ξέσπασε κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης στο πρώτο από τα μέρη της συνέντευξης που έδωσε στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών μίλησε για τη σχέση του με την κατηγορούμενη και απάντησε και για τη στάση των γονιών του όλο αυτό το διάστημα των αποκαλύψεων.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Να βγαίνω από ένα δικαστήριο όπου θα έχω υποστηρίξει την κατηγορία ότι μάνα σκότωσε τα παιδιά της. Πόσο μάλλον τα δικά μου παιδιά. Η εγκυμοσύνη της Ρουλας στην Τζωρτζίνα ήρθε γρήγορα αλλά ήταν επιλογή μας. Εμένα μου άρεσαν τα παιδιά. Δεν με πείραζε που ήμουν μικρός. Ήθελα οικογένεια. Ήθελα παιδιά. Το θέλαμε και το κάναμε. Δεν υπήρχε κανείς να μου πει το παραμικρό για τη Ρούλα. Το μόνο που ήξερα για εκείνη ήταν ότι είχε κάνει μια απόπειρα αυτοκτονίας. Μου είχε πει πως το είχε κάνει επειδή ήταν πιεσμένη εξαιτίας του θανάτου της γιαγιάς της και ενός χωρισμού που είχε. Τίποτε άλλο δεν ήξερα. Κανείς δεν μου είχε πει τίποτα» τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε:

«Μέχρι και να φύγει η Μαλένα μου από τη ζωή δεν υπήρχε κανένας τσακωμός. Έβλεπε μια Ρουλα που προσπαθούσε να κρατήσει την οικογένεια της με κάθε τρόπο. Δεν υπήρχε ακραίος τρόπος. Μια φορά είχαμε τσακωθεί μπροστά στα παιδιά. Ορατά ήταν τα προβλήματα μετά τον χαμό της Ίριδας. Ψάχνουμε έστω και μισό δείγμα… Που να μου είχε δείξει κάτι κακό με τα παιδιά. Οι γονείς μου δεν εμφανίζονται γιατί είναι σοβαροί. Οι άνθρωποι πενθούν ακόμα.

Το μονό που εύχομαι ακόμα και τώρα είναι να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να είναι όλα ψέματα. Να έχουμε γυρίσει πίσω και να είναι τα παιδιά μας ζωντανά. Να είναι όλα ψέματα. Δεν είχα υποψιαστεί τίποτα. Μιλάμε για τον πιο χειριστικό άνθρωπο. Γαμώ τον έρωτα. Για ποιον έρωτα μιλάμε; Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω»;

Δείτε το βίντεο: