Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΦορτούνης: «Όταν τραυματίστηκα, είχα πει ότι ήθελα ο γιος μου να με...

Φορτούνης: «Όταν τραυματίστηκα, είχα πει ότι ήθελα ο γιος μου να με δει όπως πριν, το κατάφερα»

Συγκινητικές δηλώσεις έκανε ο Κώστας Φορτούνης μετά τον θρίαμβο του Conference League, αναφερόμενος στις δυσκολίες των τραυματισμών του.

Ο Κώστας Φορτούνης ως αρχηγός του ευρωπαίου Κυπελλούχου Ολυμπιακού έγραψε για πάντα το όνομα του στην ιστορία της ομάδας. Για να φτάσει μέχρι αυτό το σημείο όμως, χρειάστηκε να ξεπεράσει πολλές δυσκολίες με τους τραυματισμούς τραυματισμούς του.

«Πραγματικά απίστευτο. Συγχαρητήρια σε όλους. Ευχαριστώ τον Θεό, πάνω απ’όλα, που μετά από δύσκολες χρονιές με δύσκολους τραυματισμούς, κατάφερα να ζήσω το σημερινό. Να είμαι Πρωταθλητής Ευρώπης. Είμαι πολύ χαρούμενος.

Πραγματικά, ήταν ένα δώρο Θεού. Έχω περάσει πάρα πολλά με αυτή την ομάδα. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά έβαζα πάντα έναν στόχο: να γίνομαι καλύτερος. Ήρθε η δικαίωση!

Ο κόσμος θέλει πάντα το καλύτερο για την ομάδα. Λογικό ο κόσμος να ξεσπά σε κάποιους παίκτες. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη. Το ξέρω. Αυτό που κατάφερα σήμερα είναι σημαντικό για την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω μια καταπληκτική οικογένεια, που με στήριξε στις δύσκολες στιγμές. Είχα πει, όταν τραυματίστηκα πως ήθελα να με δει ο γιος μου, όπως ήμουν πριν. Το κατάφερα», είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Φορτούνης μετά την κατάκτηση του Conference League.

Τα πιο σημαντικά