Φορτηγό που κουβαλούσε χέλια προκάλεσε ατύχημα και οι σκηνές από τον δρόμο θυμίζουν ταινία τρόμου

14 Ιουλίου, 2017 3:40 ΜΜ
More videos

Ένας αυτοκινητόδρομος του Όρεγκον έμοιαζε με σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας όταν ένα φορτηγό γεμάτο χέλια ανατράπηκε την Πέμπτη, αφήνοντας μια γλιστερή ουσία στο πέρασμά του.

Ο Σαλβατόρε Τζ. Τράγκεϊλ δεν μπόρεσε να σταματήσει το φορτηγό του που ήταν γεμάτο με 13 δοχεία με χέλια. Τα δοχεία χύθηκαν στο δρόμο κοντά στην περιοχή Όττερ Ροκ, πυροδοτώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση που οδήγησε σε καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ένας αυτοκινητόδρομος του Όρεγκον έμοιαζε με σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας όταν ένα φορτηγό γεμάτο χέλια ανατράπηκε την Πέμπτη.

Ο Σαλβατόρε Τζ. Τράγκεϊλ δεν μπόρεσε να σταματήσει το φορτηγό του που ήταν γεμάτο με 13 δοχεία με χέλια, όταν πλησίαζε στην κυκλοφορία.

Τα δοχεία  χύθηκαν στο δρόμο κοντά στην περιοχή Όττερ Ροκ, πυροδοτώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση που οδήγησε σε καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων.

Μερικές τρομακτικές φωτογραφίες δείχνουν τουλάχιστον ένα όχημα γεμάτο με τη γλιστερή ουσία. Ο αυτοκινητόδρομος έπρεπε να κλείσει για να καθαριστεί.

Ο άνδρας οδηγούσε ένα φορτηγό με 3,4 τόνους χέλια, που προοριζόντουσαν για κατανάλωση στην Κορέα.

Τα χέλια παράγουν μια γλιστερή κολλώδη ουσία όταν νιώσουν ταραχή, μιας και αυτό τα βοηθά να ξεφύγουν από τους θηρευτές τους.

Μερικές τρομακτικές φωτογραφίες δείχνουν τουλάχιστον ένα όχημα γεμάτο με τη γλιστερή ουσία. Η μάρτυρας Έριν Μπάτλερ δήλωσε: «Ήταν γλοιώδη και βρισκόντουσαν παντού, ήταν απλά απίστευτο και αηδιαστικό.» Η Κρατική Αστυνομία του Όρεγκον αστειεύτηκε σχολιάζοντας την κατάσταση στο Twitter και πρόσθεσε: «Mε αυτή τη ζέστη πως θα μυρίζει τις επόμενες μέρες;»

Οι αρχές ζήτησαν από τους οδηγούς να αποφύγουν την περιοχή. Έκλεισαν μια λωρίδα του δρόμου και οι αναπληρωτές από το γραφείο του Σερίφη της Κομητείας Λίνκολν συνεργάστηκαν με το Υπουργείο Μεταφορών του κράτους.

Η μάρτυρας Έριν Μπάτλερ δήλωσε: «Ήταν γλοιώδη και βρισκόντουσαν παντού, ήταν απλά απίστευτο και αηδιαστικό.»

Η Κρατική Αστυνομία του Όρεγκον αστειεύτηκε σχολιάζοντας την κατάσταση στο Twitter και πρόσθεσε: «Mε αυτή τη ζέστη πως θα μυρίζει τις επόμενες μέρες;»

Τα χέλια παράγουν μια γλιστερή κολλώδη ουσία όταν νιώσουν ταραχή, μιας και αυτό τα βοηθά να ξεφύγουν από τους θηρευτές τους.

[DailyMail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: