Φόρεσαν… στρινγκ για μία μέρα και κατέγραψαν τις αντιδράσεις τους σε ένα βίντεο!

15 Ιουλίου, 2015 12:39 ΠΜ
More videos

Οι The try guys είναι μια ομάδα από το Buzzfeed που κατά καιρούς περνάει από διάφορες δοκιμασίες με σκοπό να προσεγγίσει/ δώσει απάντηση/ λύσει κάθε τι που μπορεί να φαίνεται περίεργο σε έναν άντρα.

Αυτή τη φορά αποφάσισαν να ασχοληθούν με μία καθημερινή υπόθεση που αφορά εκατομμύρια γυναίκες: τα στρινγκ. Και κατ’ επέκταση πως είναι να περάσεις μία μέρα (έστω μερικές ώρες) φορώντας ένα.

Βλέπεις, για τους άντρες οι επιλογές είναι -κατά βάση- δύο: σλιπ ή μποξεράκι. Δύο είδη εσωρούχων, τόσο άνετα όσο το να κάθεσαι σε σύννεφο. Άρα δεν τίθεται κανένα ζήτημα αβολοσύνης όσον αφορά το θέμα εσώρουχα.

Από την άλλη, οι γυναίκες πολύ συχνά επιλέγουν ένα εσώρουχο με κριτήριο το σεξινες και όχι το πόσο βολικά θα αισθάνονται φορώντας το. Και όχι απαραίτητα γιατί ξέρουν πως μπορεί να είναι ερεθιστικό για το φίλο τους, αλλά  γιατί φορώντας στρινγκ ή οποιοδήποτε άλλλο σέξι εσώρουχο πρώτα απ’ όλα κάνει εσένα την ίδια να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα με αποτέλεσμα να εκπέμπεις αυτά τα δύο χαρακτηριστικά.

Και μετά από αυτή την εκ βαθέων κοινωνιολογική προσέγγιση περί στρινγκ ας επιστρέψουμε στο θέμα μας και συγκεκριμένα σε αυτούς τους τύπους που τόλμησαν να μπουν στη θέση μίας γυναίκας, περπάτησαν, πήγαν στις δουλειές τους, στο γυμναστήριο κ.α. φορώντας στρινγκ και κατέγραψαν τις αντιδράσεις τους σε αυτό το πολύ αστείο βιντεάκι

Δείτε το βίντεο

BuzzFeedVideo