Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΦονικό στα Γλυκά Νερά – Πώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπαιζε τον ρόλο...

Φονικό στα Γλυκά Νερά – Πώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπαιζε τον ρόλο του «κακόμοιρου χήρου»

Η υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά από τον ίδιο τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, είχε σοκάρει το πανελλήνιο από τη φρικαλεότητα των πράξεων, αλλά και για το γεγονός ότι ο δράστης έβγαινε στις κάμερες, παριστάνοντας τον “κακόμοιρο χήρο“, ενώ κυλούσαν στο πρόσωπό του κροκοδείλια δάκρυα.

Όλο περιστατικό, δεν έμεινε μόνο στην ελληνική κοινωνία, αλλά έκανε τον γύρο του κόσμου και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έπαιζαν αποσπάσματα από τις δηλώσεις του.

Έτσι, ένας Βρετανός που ειδικεύεται στο “διάβασμα” της γλώσσας του σώματος, ανέλυσε πώς ο Αναγνωστόπουλος “έπαιζε” τον “ρόλο” του μπροστά στις κάμερες, αλλά και ποιες συμπεριφορές τον πρόδιδαν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Δρ Κλιφ Λάνσλι, μίλησε στην εκπομπή του στο Discovery+, και ξεκίνησε λέγοντας ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να καταφέρει να δακρύσει, έτριβε τα μάτια του για να ερεθιστούν.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Επιδιώκει να απεικονίσει τη θλίψη. Αλλά όταν κοιτάμε όλο το πρόσωπό του, δεν υπάρχει καμία ένδειξη θλίψης στο πρόσωπό του.

Ο Δρ Λάνσλι, ανέφερε ότι υπήρχαν ενδείξεις ότι ο δράστης δεν έλεγε την αλήθεια και πώς τον πρόδιδαν οι ώμοι του όταν μιλούσε με τους δημοσιογράφους, έξω από τον τόπο του εγκλήματος, δηλαδή το σπίτι του στα Γλυκά Νερά.

Έχοντας 30 χρόνια εμπειρία, δήλωσε ότι δεν είχε δει ποτέ: “Ανασήκωμα ώμου από τη μία πλευρά όταν οι άνθρωποι λένε την αλήθεια. Αυτό μας δίνει τεράστιο βαθμό σιγουριάς ότι προσποιείται“.

Να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της συζύγου του, μπροστά στα μάτια του παιδιού του, το οποίο τότε ήταν 11 μηνών.

στόσο, την ώρα που ο δράστης έκλαιγε, πήγαινε στον τάφο της νεκρής συζύγου του και προσπαθούσε να δώσει κουράγιο στους γονείς της, σύμφωνα με τον Δρ Λάνσλι, ολόκληρο το σώμα του τον “έδινε στεγνά“.Τα πιο σημαντικά