Φωκίδα: 72χρονος βίασε 13χρονη σε αμάξι ενώ μέσα είχε ακόμη μια ανήλικη

31 Οκτωβρίου, 201810:57 ΜΜ
More videos

Ποιος o 72χρονος Γλάβας Γιάννης από την Φωκίδα που ασέλγησε σε 13χρονη;

Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Άμφισσας, η οποία εγκρίθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 72χρονου Γλάβα Γιάννη.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, πράξεις που έλαβαν χώρα απογευματινές ώρες τις 10-10-2018, σε περιοχή του Νομού Φωκίδας.

Πρόκειται για τον:

–ΓΛΑΒΑ Ιωάννη του Κωνσταντίνου και της Βασιλικής, γεν. 21-01-1946

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο άνδρας είχε πιαστεί στα πράσα να ασελγεί σε 13χρονη μέσα σε αυτοκίνητο ενώ μαζί ήταν ακόμα ένα ανήλικο κορίτσι!

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση έχει ισχύ για δύο μήνες, ήτοι έως 23-12-2018, και σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, καθώς και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 26340-51222 & 26340-51111, του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πρόκειται για τον 72χρονο Ιωάννη Γλαβά του Κωνσταντίνου και της Βασιλικής, ο οποίος είχε παρασύρει δυο ανήλικες Ρομά σε μια ερημική περιοχή στον απόμερο παραλιακό οικισμό του Καστρακίου Φωκίδας, όπου τις είχε μεταφέρει με το αυτοκίνητό του με την υπόσχεση ότι θα τους δώσει «χαρτζιλίκι». Μόλις έφτασαν, άρχισε να ασελγεί πάνω τους, αλλά τον διέκοψε μια περιπολία αστυνομικών του τμήματος Ευπαλίου!

Ο «θερμόαιμος» παππούς συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του έχει στόχο να επικοινωνήσουν με το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου όσοι γνωρίζουν κάτι για άλλα παρόμοια περιστατικά, με την επισήμανση ότι διασφαλίζονται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News