Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΦώφη Γεννηματά: «Ο κ. Τσίπρας είναι αθεράπευτα ακατάλληλος»

Φώφη Γεννηματά: «Ο κ. Τσίπρας είναι αθεράπευτα ακατάλληλος»

«Ο κ. Τσίπρας δηλώνει αθεράπευτα αισιόδοξος. Στην πραγματικότητα είναι αθεράπευτα ακατάλληλος. Ο κ. Τσίπρας συνέχισε και σήμερα την περιήγηση του στην χώρα των θαυμάτων», είπε η Φώφη Γεννηματά από τη Σπάρτη και την Καλαμάτα όπου μιλάει αυτή την ώρα σε συγκέντρωση οπαδών της Κεντροαριστεράς.

Όπως τόνισε η κα Γεννηματά, ο πρωθυπουργός μιλάει για ανάπτυξη, την ώρα που το οικονομικό επιτελείο του προσγειώνει συνεχώς τις προβλέψεις του σε χαμηλότερα μεγέθη και την ώρα που εξακολουθούν να υφίστανται τα εμπόδια για τις επενδύσεις.

«Υπόσχεται αξιολόγηση χωρίς νέα μέτρα, την ώρα που ο Προϋπολογισμός περιλαμβάνει νέα μέτρα 1,8 δισ. ευρώ. Πανηγυρίζει για την ανεργία, όταν μοιράζει μια θέση εργασίας στα δύο με μέσο μισθό τα 395 ευρώ. Εγγυάται την ασφάλεια των πολιτών ενώ η ανομία κυριαρχεί, οι μπαχαλάκηδες δρουν ασύδοτοι, και παραλίγο να θρηνήσουμε νεκρό στην Χ. Τρικούπη. Υπόσχεται ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, αποσιωπώντας ότι το ΣτΕ έσωσε την κατάσταση, από την προσπάθεια της κυβέρνησης να επιβάλλει κομματικό έλεγχο», συμπλήρωσε.

Οσον αφορά τα περί φορολογικών παραδείσων, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι δεν χρειάζονται αποπροσανατολισμοί και ευχολόγια, αλλά πράξεις. «Η κυβέρνηση οφείλει να διευκολύνει τη δικαιοσύνη στην ταχύτερη διερεύνηση των υποθέσεων φοροδιαφυγής και διακίνησης μαύρου χρήματος», τόνισε.

[zougla] [naftemporiki]Τα πιο σημαντικά