Φώφη Γεννηματά: «Λιποθυμούσε στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε “όχι ακόμη, όχι ακόμη”»

26 Οκτωβρίου, 2021 5:54 ΜΜ
More videos

Στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Λιάνης, ο οποίος μίλησε για τη Φώφη Γεννηματά ως άνθρωπο και ως πολιτικό. Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, έκανε αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές της πολιτικού πριν χρειαστεί να μπει στο νοσοκομείο, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε από τους πόνους.

«Είναι τόσο πολύ σπαραχτικό. Πάθαμε αυτό το σοκ την πρώτη φορά. Τα πράγματα δεν ήταν απλά. Η Φώφη το έκρυβε το γεγονός. Το είπε αλλά έχω μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν πολύ κοντά της και λιποθυμούσε στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε “όχι ακόμη, όχι ακόμη”. Αυτό πολλαπλασιάζει το θάρρος της και την απόφαση για το πότε έλαβε τις αποφάσεις της, όταν δεν θα διασαλευόταν η διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ. Έκανε πίσω την υγεία της. Αυτά δεν είναι γνωστά» είπε ο Γιώργος Λιάνης.

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Tσούνης: Ποιoς είναι ο σύζυγoς της Φώφης Γεννηματά – Ήταν στήριγμά της μέχρι το τέλος

Ο ίδιος εξήγησε επίσης πως η Φώφη Γεννηματά «περίμενε την στιγμή για να αποχωρήσει, ώστε να μην διασαλεύσει την ενότητα στην παράταξη. Μπήκε μπροστά ως εγγυητής αυτής της ενότητας, αφού δρομολόγησε τις εξελίξεις για την διαδοχή της και εν συνεχεία, γνωρίζοντας από πριν την κατάσταση της, αποσύρθηκε, δηλώνοντας ότι θα είναι εκεί για να εγγυηθεί την ενότητα. Είναι ‘άνανδρο’ κάποιοι υποψήφιοι, αφότου αυτή η γυναίκα έκανε και είπε αυτά, να κινούνται με ‘σύνθημα’ ότι εκείνοι εγγυώνται την ενότητα της παράταξης».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο: