Φώφη Γεννηματά: Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε ο Θανάσης Χειμώνας – «Μια κοπέλα ζεστή, φιλική, γεμάτη ζωή…»

25 Οκτωβρίου, 2021 9:41 ΜΜ
More videos

Βυθισμένη στο πένθος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η χώρα, από την είδηση θανάτου της Φώφης Γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη της με τον καρκίνο. Μια μάχη που δυστυχώς, τελικά, δεν κατάφερε να νικήσει…

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, συνεργάτες αλλά και άνθρωποι που έτυχε να τη γνωρίσουν, μίλησαν με τα ομορφότερα λόγια για την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, και όλοι έκαναν λόγο για μια πραγματική μαχήτρια, τόσο στην πολιτική, όσο και στη ζωή.

Μεταξύ αυτών και ο Θανάσης Χειμωνάς, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία για τη Φώφη Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, όταν πέθανε η μητέρα του πολλοί ήταν εκείνοι που επικοινώνησαν μαζί του για να του εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους. Όλοι, όμως, το έκαναν είτε με SMS είτε με mail. Η μόνη που του τηλεφώνησε ήταν η Φώφη Γεννηματά.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Θανάσης Χειμωνάς:

«Όταν πέθανε η μητέρα μου, πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής επικοινώνησαν μαζί μου για να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους. Όλοι τους (με εξαίρεση φυσικά κάποιους πραγματικούς φίλους που είχα κάνει από τότε που μπήκα στο ΠΑΣΟΚ) το έκαναν είτε με SMS είτε με mail. H μόνη που μπήκε στον κόπο να μου τηλεφωνήσει ήταν η Φώφη Γεννηματά. Και από τον τόνο της φωνής της είχα αμέσως καταλάβει πως δεν επρόκειτο για P.R.

Η Φώφη ήθελε πραγματικά να μιλήσει μαζί μου εκείνη την δύσκολη στιγμή. Όλα αυτά μάλιστα ελάχιστους μήνες μετά την αποχώρηση μου από το κόμμα και τη δημόσια διαφωνία μου για τον τρόπο με τον οποίο το διαχειριζόταν.

Την Φώφη τη γνώρισα το 2012 ως υπεύθυνη επικοινωνίας στο ΠΑΣΟΚ. Με βοήθησε αφάνταστα στο ξεκίνημα της (οποίας) πολιτικής μου καριέρας. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν πως από κοντά (κάτι που δυστυχώς δεν έβγαινε προς τα έξω) ήταν ένας κανονικός άνθρωπος. Δεν θύμιζε πολιτικό. Ήταν μια κοπέλα ζεστή, φιλική, με χιούμορ. Μια κοπέλα γεμάτη ζωή. Πραγματικά κρίμα…».