Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΦλορίντα Πετρουτσέλι για Μικρούτσικο: «Η Όλγα Τρέμη μπορεί να μην ήθελε να...

Φλορίντα Πετρουτσέλι για Μικρούτσικο: «Η Όλγα Τρέμη μπορεί να μην ήθελε να μάθει ολόκληρος ο ντουνιάς αυτή τη σχέση»

Τις επίμαχες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Όλγα Τρέμη σχολίασαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», το πρωί της Τετάρτης. Ωστόσο, η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της επέλεξαν να μην προβάλουν όλη τη συνέντευξη και την αποκάλυψη του παρουσιαστή για τις ερωτικές σχέσεις του με τη δημοσιογράφο.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε έξω από τα δόντια στον αέρα της εκπομπής, με αφορμή τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου, τονίζοντας πως ίσως η ίδια να μην ήθελε να μαθευτεί τίποτα τέτοιο.

«Θεωρώ ότι ένας άντρας, ένας κύριος δεν θα έπρεπε σε καμιά περίπτωση μετά από τόσα χρόνια να αναφέρει τέτοιες λεπτομέρειες, τις οποίες εμείς δεν τις έχουμε πει που αφορούν μια γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη, έχει παιδιά, είναι σε μια άλλη κατάσταση. Το θεωρώ πολύ αρνητικό.

Εμένα σαν γυναίκα με θυμώνει και πραγματικά μπαίνω και λίγο στη θέση της, μπορεί η Όλγα Τρέμη να μην ήθελε να μάθει ολόκληρος ο ντουνιάς αυτή τη σχέση. Μπορεί να μην το έχει πει καν στα παιδιά της και βγαίνει πρώτη μούρη η είδηση. Δεν θα ένιωθα καλά στη θέση της» τόνισε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.
Τα πιο σημαντικά