Φλωρινιώτης για Λευτέρη Πανταζή: «Μου έκανε διάφορα, δεν αποδέχεται ότι έχω καλύτερη καριέρα»

11 Ιουνίου, 2022 11:29 ΜΜ
More videos

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό “Λοιπόν”, εξέφρασε το παράπονό του για τον Λευτέρη Πανταζή.

Ειδικότερα, ερωτηθείς για τα παράπονα που έχει από τους συναδέλφους του, απάντησε «δεν έχω παράπονο, είναι δικαίωμά τους. Ακόμα και σε κάποιες φιλανθρωπίες, μου έλεγαν οι επιχειρηματίες να μην πάω γιατί θα έφευγαν οι συνάδελφοι αν πήγαινα. Έτσι έκανα μόνος μου φιλανθρωπικά, ό,τι μπορούσα. Τουλάχιστον νιώθω όμορφα γι’ αυτά που κατάφερα. Εγώ πάντα τους έβλεπα όλους με αγάπη κι ας ήξερα ότι με έβριζαν».

Πολλά τα παράπονα του Γιάννη Φλωρινιώτη από τον Λευτέρη Πανταζή

Για τον Λευτέρη Πανταζή, ο Γιάννης Φλωρινιώτης επεσήμανε «πολύ με έχει στενοχωρήσει ο Λευτέρης. Όταν μεσουρανούσα, ο Λευτέρης είχε βγάλει ελάχιστα τραγούδια και τον άκουσα μου άρεσε, τον βοήθησα όπως μπορούσα και τον σύστησα και στην εταιρία με την οποία συνεργαζόμουν τότε. Τον συμπαθούσα πάρα πολύ, αλλά μου έκανε πάρα πολλά. Είναι πολύ καλός τραγουδιστής αλλά πάντα προσπαθούσε να κάνει τον Βοσκόπουλο κι εμένα. Έκανα ένα τραγούδι το οποίο θα γινόταν μεγάλη επιτυχία και μόλις το άκουσε, το έκανε εκείνος. Το ίδιο συνέβη και με ένα ντουέτο που θα έκανα με την κόρη μου, πάλι το έκανε εκείνος. Μου έκανε διάφορα πισώπλατα μαχαιρώματα αλλά δεν μπορώ να τον μισήσω, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος».

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης κατακεραυνώνει τον Λευτέρη Πανταζή

Και συμπλήρωσε «τον είχα συγχωρήσει στο παρελθόν, αλλά μου έκανε μετά χειρότερα. Αυτό το παιδί είναι “ο θάνατός σου η ζωή μου”. Δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι δεν έκανε την καριέρα του Βοσκόπουλου ή τη δική μου γι’ αυτό και κάνει ό,τι κάνει».