Φοιτήτριες δένουν τα μαλλιά τους στο ταβάνι για να μην κοιμηθούν!

8 Σεπτεμβρίου, 2015 1:31 ΠΜ
More videos

Κινέζοι φοιτητές έχουν βρει έναν πρωτότυπο (και παράδοξο) τρόπο για να μένουν ξύπνιοι τη νύχτα και να διαβάζουν περισσότερο προκειμένου να περάσουν τα μαθήματα της σχολής τους ή να κάνουν τις εργασίες τους, αφού μόνο οι ώρες της μέρας φαίνεται ότι δεν φτάνουν.

Για την… καταπολέμηση της νύστας, ο τρόπος είναι ένας: Οι φοιτητές (οι γυναίκες πρωτίστως) δένουν τα μακριά μαλλιά τους με μανταλάκια σε κάποιο σηεμίο που κρέμεται από το ταβάνι και έτσι στο πρώτο νύσταγμα ο πόνος από τα μαλλιά τους… επαναφέρει στην τάξη θέλουν δε θέλουν.

article-0-1A85606A00000578-548_634x572

Δοκιμάζοντας από καφέδες μέχρι διαλείμματα για… push ups, οι φοιτητές στράφηκαν στην Ιστορία και ανακάλυψαν ότι παλιότερα οι επιστήμονες για να μην κοιμούνται και για να έχουν το μυαλό τους διαρκώς ξύπνιο και σε εγρήγορση έκαναν διάφορα… κόλπα.

mantalakia1

Από κάρφωμα βελόνων στο δέρμα μέχρι δέσιμο μαλλιών σε διάφορα αντικείμενα. Αυτό το τελευταίο υιοθέτησαν για να μένουν ξύπνιοι όσο περισσότερο γίνεται. Και μάλιστα συνήθως επιλέγουν μια κυκλική κρεμάστρα εσωτερικού χώρου για κάλτσες και εσώρουχα στα μανταλάκια της οποίας στερεώνουν τα μαλλιά τους!

mantalakia2

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε μας στο facebook: