Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΦινάλε στην τραγωδία της: Νεαρή μητέρα ενός παιδιού έδωσε τέλος στη ζωή...

Φινάλε στην τραγωδία της: Νεαρή μητέρα ενός παιδιού έδωσε τέλος στη ζωή της – Το Μεγάλο μυστικό που έκρυβε

Νεαρή μητέρα στην Πάτρα, έδωσε τέλος στη ζωή της, καταναλώνοντας πολλά χάπια, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Δίπλα στην αδικοχαμένη γυναίκα, η οποία αντιμετώπιζε ελεγχόμενα προβλήματα υγείας, βρέθηκαν χάπια, ενώ τα περισσότερα τα είχε καταπιεί.

Η άτυχη κοπέλα ήταν θύματα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς όπως υπογραμμίζουν άτομα του περιβάλλοντός της «στο κινητό της είχε φωτογραφίες. Την χτυπούσε συνεχώς. Πολλές φορές δεν αναγνωριζόταν. Της έπαιρνε το παιδί. Ασκούσε συνεχώς σωματική και ψυχολογική βία. Στη γειτονιά ήξεραν τι συνέβαινε. Είχε προβλήματα με τον άνδρα της».

Οι φίλες της νεαρής μητέρας αποκάλυψαν το μυστικό της

Μετά από πολλές μέρες που πέρασαν από τον θάνατό της, με τα στόματα να είναι κλειστά, το μυστικό αποκαλύφθηκε από κολλητές φίλες της, οι οποίες μίλησαν για τα «μπλαβισμένα» μάτια, τους μώλωπες στα χέρια και τα πόδια και πρόσθεσαν ότι τη θεωρούσε «κτήμα» του και την έκανε… ό,τι ήθελε, ενώ ακόμη και στο αγγελτήριο θανάτου φαινόταν πως τη θεωρούσε «κτήμα του».

Η νεαρή μητέρα αυτοκτόνησε για να γλιτώσει

Ακόμη δεν είναι γνωστό αν ήδη έχει γίνει επίσημη καταγγελία, έστω και μετά τον θάνατο, προκειμένου να δικαιωθεί η ψυχούλα της, καθώς φαίνεται πως δεν άντεξε και έφθασε στο απονενοημένο διάβημα, για να γλιτώσει.

Ο σύζυγός της έλεγε παντού ότι τη λάτρευε και την αγαπούσε υπερβολικά, ωστόσο, στο κινητό της και στις φωτογραφίες, κρύβεται το μυστικό της.

Η κατηγορία δεν θα είναι γυναικοκτονία, καθώς δεν την σκότωσε, αλλά πρόκειται για μία ακόμη νέα γυναίκα, που προτίμησε τον θάνατο από το ξύλο και τον εξευτελισμό.

Τα πιο σημαντικά