Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΦίλιππος Σοφιανός: «Είμαι 61 ετών και δεν αισθάνομαι κ@λογερος»

Φίλιππος Σοφιανός: «Είμαι 61 ετών και δεν αισθάνομαι κ@λογερος»

Ο Φίλιππος Σοφιανός όταν τον ρωτούν για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη σύζυγο του επικαλείται τη σοφία κινεζικού γνωμικού πως «Η γυναίκα πρέπει να έχει τα μισά χρόνια του άντρα συν επτά», αλλά δεν αρνείται να πει στην Δήμητρα Καλφούντζου και Στη Φωλιά των Κου Κου πως ο ίδιος είναι 61 ετών. «Παλιά όταν ήμουν 25-30 χρονών και μάθαινα ότι ο άλλος είναι 60, σκεφτόμουν «κωλόγερος», ε δεν αισθάνομαι κωλόγερος. Έχω τρία παιδιά, 20, 15,6 και 6,5. Αυτό από μόνο του σε κρατά σε εγρήγορση θες δε θες».

Ο ηθοποιός μιλά ακόμα για την τηλεόραση, αλλά και την ποιότητα των τηλεοπτικών σειρών…

«Του Ντάνου με γεια του με χαρά του που παίζει στο Τατουάζ. Δεν νομιμοποιώ εγώ ανθρώπους που δεν είναι της δουλειάς. Σε μια ξένη σειρά δες λίγο τους διαλόγους και τι λένε αυτοί οι άνθρωποι. και κάνε και το ίδιο πράγμα σε μια ελληνική σειρά. Δες τι παπ…ες αρθρώνουν οι Έλληνες ηθοποιοί και τι σπουδαία κείμενα αρθρώνουν οι ηθοποιοί που κάνουν τη δουλειά τους στην Αγγλία ή στην Αμερική.

Μου καταλόγισαν ότι κράζω μια ολόκληρη χώρα Δήλωσα και το δηλώνω και τώρα ότι οι δουλειές στην Κύπρο είναι φθηνές παραγωγές. Στήνονται στον αέρα. Λείπουν οι μισές ειδικότητες από το συνεργείο και τα μπάτζετ είναι από 5.000-7.000 το επεισόδιο. Αυτό δεν μπορεί να μεταφράζεται ως ότι ο Σοφιανός κράζει την Κύπρο. Την Κύπρο την αγαπάω και τη λατρεύω.»

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά