Φιλιππινέζος μετατρέπει παλιές σαγιονάρες σε εκπληκτικές φιγούρες δράσης

20 Σεπτεμβρίου, 20171:52 ΜΜ
More videos

Οι σαγιονάρες είναι αληθινή καλοκαιρινή διασκέδαση, αλλά επίσης ρυπαίνουν σημαντικά το νερό, καθώς οι Φιλιππινέζοι είναι διαβόητοι για τις τεράστιες ποσότητες απορριμάτων που πετούν στους ωκεανό.

Ένας πωλητής δρόμου στις Φιλιππίνες καταπολεμά ταυτόχρονα το πρόβλημα και υποστηρίζει την οικογένειά του μετατρέποντας τις δεκάδες φθαρμένες σαγιονάρες που βρίσκει, σε φιγούρες δράσης και τώρα όλοι στο Διαδίκτυο θέλουν να τα αγοράσουν.

Ο Ελμέρ Παντίλα, πατέρας 2 κοριτσιών, ζει στη Μανίλα, αλλά εργάζεται ως εργάτης κατασκευής στο χωριό Ίμους, όπου έχει επίσης δημιουργήσει ένα κατάστημα με τις εντυπωσιακές δημιουργίες του.

Όταν ένας φίλος του Παντίλα, ο Αντριάν Μπερνάμπε, μοιράστηκε φωτογραφίες από το έργο του σε μια σελίδα του Facebook αφιερωμένη στην τέχνη των Φιλιππινέζων, έγινε γνωστός με σχεδόν 3.000 κοινοποιήσεις. Τελικά, οι φωτογραφίες έφτασαν στην Reddit, όπου έλαβαν άλλες 85 χιλιάδες νέες θετικές αντιδράσεις.

Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο τώρα, ζητούν να μάθουν πού και πώς μπορούν να αγοράσουν αυτές τις υπέροχες φιγούρες , αλλά ο Παντίλα δεν πρέπει ακόμα να ενθουσιαστεί με την μεγάλη φήμη του.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να τα δείτε μόνοι σας και ρίξτε μια ματιά στην παρόμοια δουλειά από την τέχνη της Κένυας,  Ocean Sole.

 

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News