Φιλιππινέζος έφτιαξε ένα πλυντήριο ρούχων που λειτουργεί κάνοντας πεντάλ

16 Απριλίου, 20186:54 ΜΜ
More videos

Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι δεν έχουν χρόνο για να γυμναστούν, είναι επειδή έχουν αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα. Μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά και με τόσες δουλειές του σπιτιού, φαίνεται δύσκολο να βρεθεί χρόνος για γυμναστική.

Πολλοί άνθρωποι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, αλλά πλέον υπάρχει μια λύση. Μπορούν να κάνουν ποδήλατο ενώ πλένουν τα ρούχα τους.

Μπορείτε να γυμναστείτε και να βάλετε πλυντήριο ταυτόχρονα.

FirmFaithPH

Ένας άνδρας από τις Φιλιππίνες, έκανε το αδύνατο-δυνατό. Ο Ντάντυ Αμπντουλμαλίκ Βισεντίνο από την πόλη Νταβάο του Μιντανάο, είχε την ιδέα να συνδυάσει ένα ποδήλατο και ένα πλυντήριο ρούχων. Η ιδέα του πλέον έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Όπως εξηγεί ο Ντάντυ, χρησιμοποίησε  ένα «πεταμένο ποδήλατο γυμναστικής» για την εφεύρεσή του και την συνέδεσε με ένα πλυντήριο ρούχων. Οι άνθρωποι που θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν την εφεύρεσή του, θα πρέπει να κάνουν ποδήλατο ώστε να λειτουργήσει το πλυντήριο των ρούχων.

Αυτό είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος και να εξοικονομήσουν επίσης χρήματα.

FirmFaithPH

Αφού αυτό το πλυντήριο παίρνει ενέργεια από το πεντάλ, οι χρήστες θα μπορούν επίσης να μειώσουν την κατανάλωση ηλεκτρική ενέργειας. Αυτός είναι ένας άλλος παράγοντας που καθιστά την εφεύρεση πραγματικά αξιοπρόσεκτη! Ωστόσο, παραμένει ακόμη σε απλό στάδιο και απαιτούνται μερικές βελτιώσεις.

Μπορείτε να δείτε την εφεύρεση και το πώς λειτουργεί, στο παρακάτω βίντεο.

For Sale Pedal Washing Machine

These Pedal Washing Machines are Available at Firm Faith-PH. Made by Dandy Abdulmalik Vicentino. Davao city.

Δημοσιεύτηκε από Firm Faith – PH στις Σάββατο, 7 Απριλίου 2018

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News