Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΦιλιππίδης: Δεν άντεξε και ξέσπασε στα κλάματα - Το επισκεπτήριο που τον...

Φιλιππίδης: Δεν άντεξε και ξέσπασε στα κλάματα – Το επισκεπτήριο που τον τσάκισε

Με κλάματα αντέδρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο τελευταίο επισκεπτήριο που δέχτηκε στις φυλακές Τριπόλεως όπου παραμένει προφυλακισμένος. Ποιος τον επισκέφθηκε και τι ήταν αυτό που του είπε και τον έκανε να καταρρεύσει;

Πρόκειται για τον γιο του Δημήτρη, ο οποίος μήνες τώρα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, μετά τα γεγονότα που κυριολεκτικά του άλλαξαν τη ζωή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα με τον πατέρα του να βρίσκεται στην φυλακή, έχει πάρει την απόφαση να γυρίσει σελίδα στην ζωή του. Εδώ και λίγο καιρό έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο μιας κοπέλας, με την οποία περνούν πολύ χρόνο μαζί και του έχει σταθεί βράχος όλο αυτό το διάστημα που η οικογένειά του βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα.

Οι αρραβώνες του γιου του τον… συντάραξαν συναισθηματικά

Όπως αναγράφεται στο εν λόγω δημοσίευμα, το ζευγάρι παρά το νεαρό της ηλικίας του και το λίγο διάστημα που είναι μαζί έχει καταφέρει και έχει χτίσει την σχέση του πάνω σε γερές βάσεις και κάνει όνειρα για το μέλλον.

Τα δυο παιδιά σκέφτονται μέσα στο επόμενο διάστημα να μετακομίσουν στην ερωτική τους φωλιά που θα στεγάσει τον έρωτά τους και οι αρραβώνες μετά από αυτό δεν είναι μακριά…

Ωστόσο, νεότερο ρεπορτάζ αναφέρει πως το ζευγάρι ήδη πήρε την απόφαση να επισημοποιήσει τη σχέση τους και μάλιστα τον ανακοίνωσαν και στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα μέσα στη φυλακή, όπως αναφέρει σχετικά πρωτοσέλιδο εφημερίδας!

Τα πιο σημαντικά