Φιλία μεταξύ πάπιας και σκύλου μας δείχνει ότι τα ζώα δεν κάνουν διακρίσεις

2 Μαΐου, 2017 12:29 ΜΜ
More videos

Γνωρίστε τον Μπέρκλεϋ, έναν γλυκό σκύλο ράτσας Γκόλντεν Ριτρίβερ και τον καλύτερό του φίλο, την πάπια Ρούντι. Και τα δύο πλάσματα έχουν να διδάξουν πολλά για την φιλία. Η φιλία τους ξεκίνησε παράξενα, όταν ο σκύλος ανακάλυψε πόσο νόστιμη είναι μια κλεμμένη πάπια. Ο Ρούντι ήταν σε αυτή την ομάδα και σίγουρα θα απομάκρυνε τον Μπέρκλεϋ.

Σύντομα ο σκύλος έγινε συχνός επισκέπτης στο μέρος με τις πάπιες και ήταν θέμα χρόνου να αποκτήσει φιλίες με τον Ρούντι. Η ιδιοκτήτρια Παμ Ισιγκούρο, εξηγεί: «Όταν είναι μαζί, κάποιος κυνηγά ή πηδάει πάνω στον άλλον, αλλά όταν είναι χώρια, ψάχνουν την συντροφιά τους».

Μέχρι τώρα, έχουν αναπτύξει μια πολύ υγιή σχέση και όλοι έχουν να πάρουν κάτι από αυτήν. «Για παράδειγμα, στον Μπέρκλεϋ αρέσει να πίνει το νερό από το μπάνιο τους και να μυρίζει τον Ρούντι. Ο Ρούντι είναι λάτρης του σκαρφαλώματος στον σκύλο και τον διεκδικεί συχνά, ανεβαίνοντας πάνω του. Έτσι, ο σκύλος έχει την ευκαιρία να μυρίζει τον Ρούντι. Και οι δυο περνούν καλά.»

Παρόλο που καμία οικογένεια δεν έχει μόνο τις καλές στιγμές, εκείνοι λύνουν τις διαμάχες τους παίζοντας και αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον. Η ιδιοκτήτρια αναφέρει: «Ο Ρούντι και ο Μπέρκλεϋ χρειάζονται ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι γι’ αυτό έχουν τόσο ισχυρό δεσμό. Είναι σαν δύο ξεχωριστά πλάσματα σε παιδική χαρά. Κανείς άλλος δεν θα παίξει μαζί τους και είναι τυχεροί που βρήκαν έναν καλό φίλο.»

Γνωρίστε τον Ρούντι, την πάπια Πεκίνου και τον καλύτερό του φίλο, ένα Γκόλντεν Ριτρίβερ, τον Μπέρκλεϋ.

Pam Ishiguro, Bancroft Images

Η φιλία τους ξεκίνησε παράξενα, όταν ο σκύλος ανακάλυψε πόσο νόστιμη είναι μια κλεμμένη πάπια.

Pam Ishiguro, Bancroft Images

Ο Ρούντι, ως πρώτη πάπια της ομάδας του, κυνήγησε τον Μπέρκλεϋ για να τον απομακρύνει.

Pam Ishiguro, Bancroft Images

Σύντομα ο σκύλος έγινε συχνός επισκέπτης στο μέρος με τις πάπιες και ήταν θέμα χρόνου να αποκτήσει φιλίες με τον Ρούντι.

Pam Ishiguro, Bancroft Images

Σήμερα, έχουν αναπτύξει μια πολύ υγιή σχέση και όλοι έχουν να πάρουν κάτι από αυτήν.

Pam Ishiguro, Bancroft Images

«Για παράδειγμα, στον Μπέρκλεϋ αρέσει να πίνει το νερό από το μπάνιο τους και να μυρίζει τον Ρούντι.»

Pam Ishiguro, Bancroft Images

«Ο Ρούντι είναι λάτρης του σκαρφαλώματος στον σκύλο και τον διεκδικεί συχνά, ανεβαίνοντας πάνω του. Έτσι, ο σκύλος έχει την ευκαιρία να μυρίζει τον Ρούντι. Και οι δυο περνούν καλά.»

Pam Ishiguro, Bancroft Images

«Όταν είναι μαζί, κάποιος κυνηγά ή πηδάει πάνω στον άλλον, αλλά όταν είναι χώρια, ψάχνουν την συντροφιά τους.»

Pam Ishiguro, Bancroft Images

Παρόλο που καμία οικογένεια δεν έχει μόνο τις καλές στιγμές, εκείνοι λύνουν τις διαμάχες τους, παίζοντας και αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον.

Pam Ishiguro, Bancroft Images

«Ο Ρούντι και ο Μπέρκλεϋ χρειάζονται ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι γι’ αυτό έχουν τόσο ισχυρό δεσμό. Είναι σαν δύο ξεχωριστά πλάσματα σε παιδική χαρά.»

Pam Ishiguro, Bancroft Images

 «Κανείς άλλος δεν θα παίξει μαζί τους και είναι τυχεροί που βρήκαν έναν καλό φίλο.»

Δείτε την χαριτωμένη φιλία τους, στο βίντεο που ακολουθεί.

[Dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: