Φιλανθρωπική οργάνωση αγόρασε γη για να μην χτίσει ο Τραμπ το τείχος στα σύνορα του Μεξικού

16 Νοεμβρίου, 2017 1:44 ΜΜ
More videos

Οι Cards Against Humanity (Κάρτες ενάντια στην Ανθρωπότητα), το αυτο-περιγραφόμενο “πάρτυ παιχνιδιού για φρικτούς ανθρώπους” κάνει κάτι που δεν είναι καθόλου φρικτό. Αναγνωρισμένη για τις τρελές εκστρατείες μάρκετινγκ, η εταιρεία ανακοίνωσε την προώθηση των διακοπών που ονομάζεται “Οι κάρτες κατά της ανθρωπότητας σώζουν την Αμερική”. Βασικά, η εταιρεία αγόρασε ένα οικόπεδο στα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και του Μεξικού, εμποδίζοντας τον Ντόναλντ Τραμπ να χτίσει το τείχος του.

“Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας παράλογος άνθρωπος που φοβάται τους Μεξικανούς”, γράφει η εταιρεία. “Είναι τόσο φοβισμένος, που θέλει να χτίσει ένα τείχος είκοσι δισεκατομμυρίων δολαρίων, με το οποίο όλοι γνωρίζουν ότι δεν θα πετύχει τίποτα. Έχουμε αγοράσει ένα οικόπεδο στα σύνορα και έχουμε προσλάβει μια δικηγορική εταιρεία που ειδικεύεται στην περίοπτη περιοχή, για να καταστήσει το χτίσιμο του τείχους όσο το δυνατόν πιο χρονοβόρο και ακριβό γίνεται ».

Τον Δεκέμβριο, για 15 ευρώ, η εταιρεία θα στείλει στους πελάτες έξι “εκπλήξεις διάσωσης της Αμερικής” ακριβώς στην πόρτα τους. Η πρώτη θα περιλαμβάνει έναν χάρτη του οικοπέδου στα σύνορα, μερικές νέες κάρτες για το παιχνίδι και μερικά άλλα καλούδια. Σε ένα βίντεο που εξηγεί το παιχνίδι, δίνει ένα κομμάτι γης σε όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην προώθηση, πράγμα που σημαίνει ότι αν η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήθελε να κατασκευάσει τον τοίχο των συνόρων, θα έπρεπε να σύρει κάθε άτομο στο δικαστήριο. “Θα είναι διασκεδαστικό, θα είναι περίεργο και αν ψηφίσατε τον Τραμπ, μπορεί να θελήσετε να μείνετε αμέτοχοι σ’ αυτό.” Η προσφορά εξαγοράστηκε την πρώτη της μέρα.

Nick Oza

Getty Images

AP

Gregory Bull

ERIC J. BROWN/AFP/Getty Images

Δείτε το βίντεο.

[cardsagainsthumanitysavesamerica]

Ακολουθήστε μας στο facebook: